online teambuilding

Wil je een online teambuilding bedrijfsuitje via Teams of Zoom organiseren? Een uitje op afstand is de ideale manier om een personeelsuitje te organiseren waarbij iedereen vanuit huis of een andere locatie mee kan doen. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van de leukste online teambuilding uitjes. Bekijk ons aanbod hier!

online teambuilding dag organiseren?

Willen jullie tijdens een online personeelsuitje lekker ontspannen en lachen of ga je voor actie en sensatie? Het belangrijkste tijdens een online teambuilding spel is verbinding met je collega’s. Met onze online personeelsuitjes ga je op afstand met elkaar samenwerken, dit is een uitdaging maar door goed naar elkaar te luisteren gaat dat helemaal goed komen. Onze online teamactiviteiten dragen bij aan een positievere sfeer op de werkvloer. Ook als je thuis werkt. Wil je graag de kast opgejaagd worden tijdens het personeelsuitje? Onze online game Under Pressure biedt deze mogelijkheid. Lukt het jou en je teamgenoten om binnen de tijd de bom onschadelijk te maken?

Virtuele teambuilding

Ben je er nog niet helemaal uit wat voor virtueel teambuilding uitje je wil boeken voor jou en je collega’s? Er is veel keuze en daarom kan het soms lastig zijn een knoop door te hakken. Wil je graag meer informatie over een bepaald online teamuitje of wil je even sparren over de mogelijkheden en je laten inspireren door onze event managers? Laat het ons weten! Samen komen we tot een leuk online personeelsuitje op afstand. Wil je liever een live personeelsuitje op afstand organiseren? Kies dan voor een van onze stadsspellen in Antwerpen!

Onze top 3 online teamuitjes

Under pressure - the explosive game

Tijdens dit online teambuilding uitje ontdek je samen met je collega’s een bom op kantoor. Komen jullie er snel genoeg achter dat het om een échte bom gaat en weet je samen met je collega’s de bom binnen de tijd te ontdekken 
en onschadelijk te maken
Deze online
escape room is door ons ontwikkeld en 
is daarom een echt 
uniek bedrijfsuitje via Zoom of Teams. Samenwerking en goede communicatie komen goed van pas tijdens dit spannende teamuitje 

gezellige online pubquiz

Een online pubquiz is ideaal voor virtuele teambuilding en staat gegarandeerd aan een hilarische avond! Zijn jullie toe aan teambuilding, maar willen jullie dit graag online doen? Tijdens deze hilarische Online Pubquiz speel je samen met je collega’s via je eigen scherm! Leuke interactie op afstand van elkaar zorgt ervoor dat jullie samen op originele wijze kunnen quizzen op kantoor (ieder vanachter zijn of haar bureau), vanuit huis of op iedere andere locatie over de wereld!

Healthy walk together

Healthy Walk Together Antwerpen is een bedrijfsuitje op afstand. Aan dit teambuilding uitje kun je vanaf elke locatie op de aardbol meedoen. Of je je nou in Antwerpen, Amsterdam, Andorra of Antartica bevindt: dat maakt niks uit. Iedere deelnemer wandelt individueel een eigen route in de omgeving waar hij of zij zich bevindt. Aan het einde van het spel is bekend wie de meeste stappen heeft behaald en hiermee de meeste badges en punten heeft verdiend.

online teambuilding

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie online bedrijfsuitje? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte online personeelsuitje in Antwerpen te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Online personeelsuitje op maat

Wil je iets anders dan wat wij op onze website aanbieden of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op en laat je inspireren door onze ervaren event managers. Wij kunnen ook een online spel voor jullie op maat maken zodat jullie het perfecte online personeelsuitje ervaren. Zelfs tijdens onze online uitjes staat teambuilding bovenaan. Het is ook mogelijk om vragen over jullie bedrijf of organisatie te verwerken in onze quizzen. Hierdoor geef je een persoonlijke draai aan het spel, waardoor er meer verbinding kan ontstaan. Geen enkel verzoek is te gek voor ons! Wil je toch liever een live bedrijfsuitje? Bekijk hier alle bedrijfsuitjes.

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen