Afdelingsuitje in Antwerpen

Is het jouw taak om deze keer het afdelingsuitje te organiseren voor jouw team? Bij Uitjesbureau Antwerpen zit je goed! Met onze jaren lange ervaring organiseren wij de leukste uitjes en weten wij precies wat wel en niet werkt. Scroll door ons aanbod van verschillende activiteiten in Antwerpen. Kom je er even niet uit? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen je met alle plezier!

Organiseer een afdelingsuitje
in Antwerpen

Ga jij binnenkort een afdelingsuitje plannen in Antwerpen? Bij Uitjesbureau kun je alle kanten op met verschillende activiteiten en doeleinden. Wij denken graag met je mee in mogelijkheden om een tof afdelingsuitje te organiseren. Wij organiseren onze uitjes met passie, creativiteit en plezier! Voor ieder budget hebben wij een activiteit beschikbaar. Ben je met een grote groep? Het maakt voor ons niets uit! Onze afdelingsuitjes zijn geschikt voor diverse groepsgroottes en wij zorgen ervoor dat het één groot feest wordt! Wij staan klaar om je te helpen en mee te denken in de opties die mogelijk zijn.

Leuke afdelingsuitjes ideeën 

Wij willen je niet overspoelen met leuke ideeën voor een afdelingsuitje in Antwerpen, maar op deze manier kun je overzicht bewaren én krijg je misschien toch inspiratie voor een afdelingsuitje voor jouw personeel. Ga je voor een indoor of outdoor activiteit? Met een indoor activiteit kun je bijvoorbeeld kiezen voor een van onze dinerspellen. Een spannend moordspel zoals het Moorddiner of juist hilarische quiz game zoals een traditionele Pubquiz. Met een game aan tafel geniet je van een driegangendiner terwijl je een spel speelt met je collega’s. Wil je toch liever voor een outdoor activiteit gaan omdat het lekker weer is en jullie lekker van de buitenlucht én de stad willen genieten? Onze stadsspellen zijn gevarieerd, uitdagend en actief. Je wandelt ongeveer een afstand van 5 km. Wil je meer van Antwerpen ontdekken? Kies dan voor het Geheimen van Antwerpen stadsspel. Een unieke game waarbij je in teams zo veel mogelijk verborgen geheimen moet zien te ontdekken! 

Onze top 3 afdelingsuitjes

Virtual reality dinerspel

Dit VR Dinerspel is een spannend en interactief bedrijfsuitje in Antwerpen, waarbij jij en je collega’s elkaar op een heel andere manier leren kennen. Ondertussen geniet je samen van een heerlijk diner. Jullie stappen een virtuele wereld binnen waarin je jouw avatar (je virtuele karakter) en die van de collega’s ontdekt! Je vormt samen met je collega’s een team waarin samenwerking en goed naar elkaar luisteren de sleutels tot succes. Een uitje dat de teambuilding naar een hoger niveau kan tillen!

Monopoly streets stadsspel

Tijdens dit teamuitje in Antwerpen ben je een grote speler op de Antwerpse woningmarkt! Het Monopoly Streets bedrijfsuitje in Antwerpen is een actief stadsspel waarbij alles draait om vastgoed, macht, geld, teambuilding en strijd. Samen met je teamgenoten ga je proberen om de grootste, de mooiste en meest bekende gebouwen en straten van de Scheldestad te veroveren. Net als in het bordspel, kun je ook in dit fysieke spel de Algemeen Fonds- en Kanskaarten trekken…

Geniet van cultureel antwerpen

Tijdens dit culturele bedrijfsuitje in Antwerpen leer je de Scheldestad in al zijn glorie kennen. Je wandelt met je collega’s onder begeleiding van een stadsgids door het mooie oude centrum van Antwerpen. Al het moois dat Antwerpen te bieden heeft trekt aan je voorbij, er staat een museumbezoek gepland en je speelt samen een leuk spel. Een veelzijdig en actief uitje waarbij je de stad van de ‘Sinjoren’ in al zijn facetten leert kennen. Maak deze dag zo spannend als je zelf wenst!

afdelingsuitje organiseren in Antwerpen

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie afdelingsuitje in Antwerpen? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte afdelingsuitje in Antwerpen te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Dinerspellen in Antwerpen

Geniet van een heerlijk driegangendiner terwijl je een uitdagend dinerspel speelt met je collega’s in Antwerpen. Wij regelen alles van top tot teen. Van de horecalocatie, tot aan het diner, het spel, entertainment en de aankleding. Je kunt tijdens het diner lekker ontspannen en bijkletsen met je collega’s. Tijdens de rondes van het spel word je uitgedaagd om te laten zien wat je in huis hebt. Hoe is het gesteld met jouw ontsnapping skills, algemene kennis of onderzoek tactieken? In teams ga je aan de slag om het beste uit iedere opdrachten te halen. Kies uit een van de thema’s en speel bijvoorbeeld het Escape Dinner, het Pubquiz dinerspel of het altijd spannende Moorddiner!

Afdelingsuitjes voor het goede doel

Steun een goed doel terwijl je een leuk stadsspel of dinerspel in Antwerpen speelt. Je combineert tijdens een MVO-afdelingsuitje plezier met het maatschappelijke aspect. Kies samen met je teamgenoten zelf het goede doel waar jullie voor willen gaan strijden. Aan het einde van het spel wordt er 5 euro per deelnemer aan het goede doel wat door het winnende team is gekozen. Een MVO-afdelingsuitje is in verschillende vormen te spelen. Wij bieden een Charity Escape aan in het centrum, dit is een outdoor escape room. Het is ook mogelijk om het Charity Dinner te spelen, waarbij je aan tafel opdrachten uitvoert en raadsels oplost. Interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan en draag je steentje bij aan een betere wereld!

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen