Geniet van Cultureel Antwerpen

» Uitje » Geniet-van-cultureel-antwerpen

arrangement teambuilding

Tijdens dit culturele bedrijfsuitje in Antwerpen leer je de Scheldestad in al zijn glorie kennen. Je wandelt met je collega’s onder begeleiding van een stadsgids door het mooie oude centrum van Antwerpen. Al het moois dat Antwerpen te bieden heeft trekt aan je voorbij, er staat een museumbezoek gepland en je speelt samen een leuk spel. Een veelzijdig en actief uitje waarbij je de stad van de ‘Sinjoren’ in al zijn facetten leert kennen.     

Inclusief

  • Professionele spelleider en gids
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Lunch
  • Toegang museum
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

0032 – 38 08 42 28

Stuur ons een bericht

Maak uitgebreid kennis met Scheldestad Antwerpen! 

Een uitgebreid en actief teamuitje in Antwerpen waarbij je de stad eens écht leert kennen. Samen met je collega’s geniet je van al het moois dat ‘’t Stad’ je te bieden heeft. Door de beeldende verhalen van onze Antwerpse stadsgids, komt de rijke historie van de stad echt tot leven. De gids neemt je mee langs alle mooie plekken van Antwerpen. Na de wandeling, het museumbezoek en een uitgebreide lunch gaan we door met een leuk spel! 

Wat kun je verwachten tijdens het bedrijfsuitje Geniet van Cultureel Antwerpen?  

Tijdens dit culturele bedrijfsuitje kan een museumbezoek natuurlijk niet ontbreken! En Antwerpen biedt een ruime keuze aan interessante musea. Het prachtige Museum aan de Stroom, Het Rubenshuis, Het Museum van Hedendaagse Kunst, Het Paleis op de Meir, een interactieve rondleiding door de Stadsbrouwerij of ook typisch voor de diamanthoofdstad die Antwerpen is: DIVA, waar je uitgebreid diamanten en zilverwerk kunt bezichtigen.  

Na het museumbezoek zijn we toe aan een fijne lunch in een gezellige horecalocatie in de beeldschone binnenstad van Antwerpen. Wanneer iedereen vol maar voldaan is na de lunch, is de spelleider klaar om de introductie en speluitleg te geven voor het gekozen stadsspel. Kies een van onze vele verschillende city games, zoals het spannende Wie is de Mol bedrijfsuitje, een uitdagend ontsnappingsspel als Escape City of het culturele stadsspel Geheimen van Antwerpen. Tijdens een actief stadsspel ga je in teams het centrum van Antwerpen in om verschillende opdrachten uit te voeren. Die opdrachten variëren van kennisvragen tot opdrachten die in teamverband gespeeld worden. Maar je kunt er ook voor kiezen om een gezellige Pubquiz of de vrolijke Ranking Your Colleagues quiz te spelen. Het is een dag arrangement dat je zo spannend of juist zo ontspannend kunt maken als je maar wenst!

Offerteaanvraag

Onze bedrijfsuitjes worden geheel op maat samengesteld. Laat ons weten hoe de dag eruit moet zien en dan gaan wij een plezante dag voor jouw bedrijf organiseren! Alle wensen zijn bespreekbaar, dus dit culturele arrangement kan ook uitgebreid worden met een diner of een borrel. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit uitje is behalve in Antwerpen ook te boeken in grote Nederlandse steden zoals Rotterdam, Breda en Den Bosch.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele spelleider en gids
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Lunch
  • Toegang museum
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

0032 – 38 08 42 28

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen