Online Pubquiz Antwerpen

» Uitje » Online-pubquiz-antwerpen

online quiz

Zijn jij en je collega’s niet in de gelegenheid om fysiek samen te zijn, maar wil je toch samen een leuk spel spelen? Dan is de Online Pubquiz Antwerpen het perfecte alternatief! Dit bedrijfsuitje kan vanaf elke locatie worden gespeeld. Een laptop en een internetverbinding is alles wat de deelnemers nodig hebben. Wie blinkt eruit in feitjeskennis?

Inclusief

  • Een online quizmaster 
  • Pubquiz app met originele vragen en opdrachten 
  • Mogelijkheid tot een eigen vragenronde 
  • Virtuele prijsuitreiking 
  • Online verbinding
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

1.5 uur

21.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 21,50 p.p. excl. BTW
20 - 49 € 24,50 p.p. excl. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

0032 – 38 08 42 28

Stuur ons een bericht

Gezellig quizzen op afstand met je collega’s in Antwerpen 

Een Pubquiz is sowieso een leuke manier van ontspanning en teambuilding. Maar als het niet lukt om bij elkaar te komen, moet je wat anders bedenken. Het virtuele bedrijfsuitje Online Pubquiz speel je samen met je collega's vanaf je eigen laptop. Tijdens de quizrondes komt er een brede selectie aan onderwerpen voorbij zoals bijvoorbeeld actualiteit, sport, wetenschap, politiek, literatuur, geschiedenis en muziek. Maar ook over Antwerpen natuurlijk. Jullie algemene kennis wordt dusdanig op de proef gesteld. Een groot voordeel van op afstand Pub quizzen: de drankjes zijn thuis een stuk goedkoper dan in het café en je hoeft ook niet te vrezen dat iemand de laatste snack van het schaaltje pakt!

Hoe werkt Pub quizzen op afstand?

De deelnemers worden bij dit virtuele bedrijfsuitje verwelkomd in een Teams- of Zoom-meeting. Zo gauw iedereen online is volgt de speluitleg. Na de uitleg starten we de speciale Online Pubquiz app en hierdoor transformeren jullie telefoons in controllers voor het spel.

Weet jij wat de hoofdstad van Vietnam is? Wat is het grootste zoogdier op aarde? Wat is het hoogste gebouw van Antwerpen? Welke Antwerpenaar is de geestelijk vader van Suske en Wiske? Het zijn zomaar wat kennisvragen die voorbij kunnen komen. Wil je een persoonlijk tintje geven aan de Pubquiz met een ronde over het bedrijf of over een specifieke collega? Natuurlijk kan dat! Stuur de zelfbedachte vragen aan ons door en wij maken daar een gepersonaliseerde ronde van. Na elke ronde geeft de quizmaster de tussenstand. Gaat jouw team er met de zege vandoor of geven jullie de winst toch nog uit handen? Dat is de vraag tijdens dit leuke online teambuilding uitje! Het winnende team wordt tijdens de virtuele prijsuitreiking uiteraard gehuldigd! 

Offerteaanvraag

Kies eens voor een online teambuilding uitje, waarbij je op afstand ook een leuke avond met elkaar kunt hebben! Wij nemen alle technische uitleg goed met je door, zodat op de dag zelf iedereen klaar is om de virtuele strijd met elkaar aan te gaan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit online teamuitje is behalve in Antwerpen ook in heel Nederland te boeken. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Een online quizmaster 
  • Pubquiz app met originele vragen en opdrachten 
  • Mogelijkheid tot een eigen vragenronde 
  • Virtuele prijsuitreiking 
  • Online verbinding
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

1.5 uur

21.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 21,50 p.p. excl. BTW
20 - 49 € 24,50 p.p. excl. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

0032 – 38 08 42 28

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 510 beoordelingen klanten vertellen