Healthy Walk Together | Digital outdoor teamgame

» Uitje » Healthy-walk-together-antwerpen

actief MVO teambuilding

Healthy Walk Together Antwerpen is een bedrijfsuitje op afstand. Aan dit teambuilding uitje kun je vanaf elke locatie op de aardbol meedoen. Of je je nou in Antwerpen, Amsterdam, Andorra of Antartica bevindt: dat maakt niks uit. Iedere deelnemer wandelt individueel een eigen route in de omgeving waar hij of zij zich bevindt. Aan het einde van het spel is bekend wie de meeste stappen heeft behaald en hiermee de meeste badges en punten heeft verdiend.

Inclusief

  • Speciale Healthy Walk Together app
  • Uitdagende hersenkrakers
  • Opdrachten en vragen personaliseren
  • Eindelijk even (tegelijk) weg vanachter de laptop/ computer
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

1.5 uur

22.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 24,50 p.p. excl BTW
15 - 29 € 750,00 excl. BTW (vast bedrag)

Onze eventmanager helpt graag!

0032 – 38 08 42 28

Stuur ons een bericht

Healthy Walk Together Antwerpen, een virtuele wandeling met teambuilding

Bij een internationaal bedrijf met werknemers over de hele wereld is het natuurlijk lastig om een gezamenlijk bedrijfsuitje te organiseren. Toch kan het! Tijdens de Healthy Walk Together doe je aan teambuilding op afstand. Iedere deelnemer downloadt de speciale Healthy Walk Together-app op de smartphone. Vervolgens gaat iedereen vanaf de eigen locatie tegelijkertijd een wandeling maken. Het maakt niet uit of je nou door de Meir in Antwerpen loopt of op een prachtig tropisch strand op Antigua paradeert. Start de game in de app en loop het aangegeven aantal stappen (bijvoorbeeld 1000) om het digitale slot te openen. De opdrachten gaan over het bedrijf of de organisatie waar je werkt. Dat kunnen foto- en video-opdrachten zijn, maar ook hersenkrakers en meerkeuzevragen.

Wat kun je verwachten van Healthy Walk Together Antwerpen?

Het spel kan van start gaan wanneer alle deelnemers de app hebben gedownload. Wil je de werknemers een boodschap meegeven vanuit het management? Het is mogelijk om een filmpje toe te voegen waarin de leidinggevende alle deelnemers welkom heet en een introductie geeft. Wanneer het spel van start gaat, gaan de deelnemers naar buiten om hun wandeling te maken. Iedere deelnemer loopt zijn of haar eigen route. Met dit bedrijfsuitje zorg je op afstand voor connectie tussen je medewerkers. Noem het virtuele teambuilding.

De app is gekoppeld aan de stappenteller op je telefoon en houdt precies bij wanneer je het benodigde aantal stappen hebt gelopen. Wanneer het stappendoel is bereikt ontvang je een badge waarmee je een opdracht kunt openen. Na het openen van de opdracht zie je vragen, codes, puzzels of andere quizonderdelen verschijnen. Op deze manier loop je meerdere keren een bepaald aantal stappen, waarna je een leuke opdracht krijgt. Het stappendoel kunnen we in overleg afstemmen.

Wil je dit bedrijfsuitje verspreiden over meerdere dagen zodat je medewerkers vaker een flinke wandeling maken? Dat is mogelijk. Wandelen is goed voor de mentale en de fysieke gezondheid! De vragen en opdrachten kunnen afgestemd worden op het bedrijf.  

Wil je je medewerkers milieubewuster maken en een maatschappelijk verantwoord doel koppelen aan dit teamuitje op afstand? Dan is het een goed idee om de deelnemers onderweg zo veel mogelijk zwerfafval op te laten ruimen. Daarmee verdienen zij bonuspunten! Zo werk je als bedrijf niet alleen aan de gezondheid van de medewerkers, maar ook aan een betere en schonere wereld!   

Offerteaanvraag

Het team dat aan het einde van deze teambuilding game de meeste punten scoort is te zien op het leaderbord. Durf jij deze gezonde strijd aan te gaan met je collega’s? Vraag dan nu een offerte aan! 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Speciale Healthy Walk Together app
  • Uitdagende hersenkrakers
  • Opdrachten en vragen personaliseren
  • Eindelijk even (tegelijk) weg vanachter de laptop/ computer
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

1.5 uur

22.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 24,50 p.p. excl BTW
15 - 29 € 750,00 excl. BTW (vast bedrag)

Onze eventmanager helpt graag!

0032 – 38 08 42 28

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen