Meest gestelde vragen

Wat leuk dat je aan ons denkt! Daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee. We kunnen ons voorstellen dat je nog een paar vragen hebt. Wij helpen je graag met het organiseren van jouw bedrijfsuitje of evenement in Antwerpen. Dit zijn onze meest gestelde vragen. Heb je een andere vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. 

Meest gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Zodra jij een te gekke activiteit in Antwerpen bij ons hebt geboekt, ga je akkoord met onze betalingsvoorwaarden. Dit betekent dat wij je een voorschotnota sturen. De voorschotnota bedraagt 100% van het overeengekomen bedrag in de offerte exclusief BTW. Na afloop van het evenement volgt een eindnota waarin de BTW en eventuele wijzigingen/aanvullingen worden gecorrigeerd.

 Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld:

  • Wijzigingen in deelnemersaantallen
  • Eventuele drankjes die op nacalculatie worden gedronken
  • Een uitbreiding van het diner, omdat je later besloten hebt toch nog dat heerlijke feestdessert erbij te willen nemen

 Let op:

Je kan tot vijf werkdagen voor aanvang van het uitje maximaal 10% van het opgegeven aantal personen uit de offerte kosteloos annuleren. Dit komt, omdat wij je reserveringen ook moeten plaatsen bij de horecalocatie en/of andere leveranciers. Zij rekenen op de opgegeven deelnemersaantallen. Een plotselinge wijziging kan leiden tot extra kosten. Dat willen we hiermee voorkomen.

Uiteraard! Als evenementenbureau zorgen wij ervoor dat er rekening is gehouden met alle dieetwensen. Of het nou een groep van 20 personen is of 200 personen, wij stemmen dit zorgvuldig met jou en de keuken van de horecalocatie af, zodat iedereen optimaal culinair kan genieten. Om het je extra makkelijk te maken, sturen we je in aanloop van het evenement een template waarmee je de dieetwensen van je gasten kunt inventariseren.

Let op: de dieetwensen kun je uiterlijk vijf dagen voor aanvang aan ons doorgeven. Zorg dus dat je op tijd de dieetwensen inventariseert. Maar maak je geen zorgen, we zullen je over deze details nog uitgebreid adviseren in aanloop tot het evenement.

Dit is uiteraard afhankelijk van het soort uitje in Antwerpen dat je boekt. Onze stadsspellen zijn niet sportief maar wel actief. Je loopt maximaal 5 km tijdens het ruim 2 uur durende programma, maar dit doe je op een rustig en ontspannen tempo. Tenzij je team natuurlijk heel fanatiek is… want dat gebeurt ook regelmatig. Onze indoor teambuilding uitjes in Antwerpen zijn fysiek niet intensief. Je doet een game tijdens een diner, of blijft op locatie. Naast dat het niet weersafhankelijk is, is het ook zeer geschikt voor mensen die niet goed ter been zijn.

De voorschotnota ontvang je enkele weken voor aanvang van het evenement. Werk je bij een groot bedrijf waarbij het voldoen van betalingen langer kan duren? Is je evenement in Antwerpen bovendien kort dag geboekt? Geef het dan even bij ons aan. In overleg kunnen we altijd samen bekijken op welke manier we de betaling optimaal voor je kunnen regelen.

We zullen niet ontkennen dat mooi weer een belangrijke factor is. Helaas hebben we daar alleen geen invloed op. Wat we wel kunnen doen, is de beleving zo optimaal mogelijk maken, ook als het slecht weer is. Dit doen we door in ieder geval te voorzien in poncho’s zodat iedereen droog blijft. Daarnaast worden onze citygames live aangestuurd via een systeem. Mocht het echt met bakken uit de hemel komen, dan geven we instructies over leuke cafétjes waar je als team kunt schuilen. Eenmaal binnen en droog zijn er nog genoeg opdrachten/challenges die volbracht kunnen worden. De game gaat dus gewoon door! Tot slot hebben we gemerkt dat teambuilding het beste tot zijn recht komt als niet alles meezit. Ploeteren door de regen brengt je wel dichter bij elkaar. Al is het alleen al om elkaar warm te houden.

Tot vijf werkdagen voor aanvang kun je het definitieve deelnemersaantal doorgeven. Hierbij is het belangrijk om te vermelden dat je maximaal 10% van het opgegeven aantal uit de offerte kosteloos kunt annuleren. Kan je bij het boeken van het arrangement nog geen goede inschatting maken van het aantal personen? Geen probleem! Wij adviseren je dan om voor de zekerheid voor een lager deelnemersaantal te reserveren dan je verwacht. We houden voor de zekerheid rekening met een hogere opkomst en je loopt geen risico dat je meer betaalt dan nodig. Geef ons dan wel vijf werkdagen voor aanvang door hoeveel extra mensen je verwacht. Dan doen wij de rest!

Nee, we richten ons 100% op de zakelijke markt voor groepen vanaf 20 personen. Helaas kunnen wij je hiermee dus niet helpen. Maar niet getreurd, in België én Nederland zijn er gelukkig nog tal van leuke/creatieve evenementenbureaus die je graag verder helpen en zich specifiek richten op vrijgezellenuitjes. Wij raden je aan om contact met hen op te nemen.

Dat is uiteraard afhankelijk van de locatie waar je naartoe gaat. In de meeste gevallen vinden onze programma’s in de stad plaats, wat betekent dat de parkeermogelijkheden beperkt zijn. Mocht je met een grote groep zijn, dan kunnen we je ook adviseren over de optimale logistieke optie. Onze event experts helpen je hier graag mee verder!

Jazeker! Als evenementenbureau zijn we gespecialiseerd in teambuilding games en culturele programma’s, maar daarnaast ligt onze expertise bij het organiseren van diners/lunches/borrels voor grote groepen op leuke en originele locaties in Antwerpen én alle grote steden van Nederland. We kunnen (indien gewenst) het hele programma voor je uit handen nemen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel met een van onze event experts. Ze wachten op je aan de andere kant van de lijn.

Mail ons

Info@uitjesbureau.nl

Liever bellen?

0032 - 38 08 42 28

Chat ons

09:00 - 17:30

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen