Personeelsuitje in Antwerpen

Ben je bezig met de organisatie van een personeelsuitje in Antwerpen? Wij helpen je graag met de organisatie van jullie event. Een dag helemaal in het teken van de organisatie, collega’s en natuurlijk teambuilding. Wij hebben ervaring in het meedenken, plannen, organiseren en uitvoeren van klein – en grootschalige evenementen. Vergeet de werkstress en geniet samen met je collega’s van een personeelsuitje in Antwerpen.

Organiseer een personeelsuitje in Antwerpen

Scheldestad Antwerpen is een perfecte plek om een leuk personeelsuitje te organiseren. De vele bezienswaardigheden, leuke straatjes en prachtige wijken met bijzondere huizen zijn heerlijk om doorheen te lopen tijdens een stadsspel. Wij geven je graag een ruim assortiment van verschillende personeelsuitjes om uit te kiezen, zodat jij een uitje kunt kiezen dat precies past bij het bedrijf waar je werkt en je collega’s. Indoor of outdoor personeelsuitjes, actief of juist ontspannen, spannend of grappig, wij hebben het allemaal en we geven je graag een paar tips op deze pagina!

Leuke activiteiten voor een personeelsuitje

Bij Uitjesbureau Antwerpen inspireren wij je graag met een aantal leuke tips voor een personeelsuitje in Antwerpen. Wil je een indoor of outdoor activiteit spelen? Als je die keuze hebt gemaakt, kunnen wij verder gaan kijken wat past bij jullie wensen en doelstellingen. Wij hebben verschillende categorieën en thema’s waar je uit kunt kiezen, zoals bijvoorbeeld een actief stadsspel of een sportief personeelsuitje. Wat dacht je van het officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje in Antwerpen? Wie is de Mol is ontzettend populair in België en wij hebben in samenwerking met de originele programma makers dit personeelsuitje mogen ontwikkelen. Heb je altijd al eens in de schoenen willen staan van kandidaat of Mol? Dit is je kans! Met bekende opdrachten uit het tv-programma, de originele tunes, jokers en vrijstellingen is dit een unieke ervaring!

Onze top 3 personeelsuitjes

Escape dinner in antwerpen

Terwijl je samen met je collega’s van een copieus driegangendiner geniet, spelen jullie aan tafel een zenuwslopend ontsnappingsspel. Hoe snel begrijp jij cryptische aanwijzingen? Ben jij stiekem al jaren die leider die anderen nooit in jou zagen? Of misschien heb je een groot talent voor het bij elkaar vinden van de juiste puzzelstukjes waarmee je dit spel oplost. Samenwerking en goed luisteren naar elkaar zijn essentieel om dit teambuildingsuitje in Antwerpen tot een goed einde te brengen! 

Escape city in antwerpen

Escape City is een actief bedrijfsuitje in het centrum van Antwerpen. Dit 3,5 uur durende spel bevat opdrachten, clues, codes en kennisvragen. Lukt het jou en je collega’s om de juiste antwoorden te vinden en zo te ontsnappen uit het historische centrum van Antwerpen? Slechts één brug, straat of steeg leidt naar de uitgang waar jij en je teamgenoten koortsachtig naar op zoek zijn. Samenwerking en communicatie zijn essentieel tijdens deze outdoor escape room.

Moorddiner in antwerpen

Tijdens dit spannende detectivespel ga je samen met je collega’s op zoek naar de juiste aanwijzingen om dit mysterie te ontrafelen. Het is aan jouw team om helder te krijgen wat er precies is gebeurd en door wie. Elke deelnemer stapt in de rol van een personage. De personages zijn voorzien van bijpassende outfits en een script. Een ervaren rechercheur leidt het onderzoek en zal erop toezien dat iedereen die ook maar iets kan weten wordt ondervraagd.

Personeelsuitje organiseren in Antwerpen

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie personeelsuitje in Antwerpen? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte personeelsuitje in Antwerpen te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Sportieve activiteit als personeelsuitje in Antwerpen

Daag je collega’s uit met een sportieve activiteit als personeelsuitje in Antwerpen! Lekker met elkaar actief bezig zijn en opdrachten voltooien brengt de teambuilding naar een hoger level. Je leert je collega’s op een andere manier kennen en je leert ook om met elkaar samen te werken als je niet aan het werk bent! Dit heeft alleen maar voordelen voor als je weer met elkaar aan het werk gaat. Sportieve teambuilding activiteiten die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld Expeditie Robinson. Met dit personeelsuitje ga je met je teamgenoten verschillende proeven uitvoeren die jullie op fysiek en mentaal niveau uitdaagt om tot het gaatje te gaan. Een aantal onderdelen die voorbij komen tijdens het Expeditie Robinson spel zijn bijvoorbeeld, een vlag maken, een bamboetoren bouwen,  reuzen Jenga en vuur maken. Durf jij het aan?

Organiseer een MVO-personeelsuitje in Antwerpen

Met een maatschappelijk verantwoord personeelsuitje in Antwerpen heb je niet alleen een gezellige middag met je collega’s, maar steun je ook nog eens een goed doel! Ga met een voldaan gevoel naar huis aan het einde van deze dag. Wij hebben verschillende personeelsuitjes waarbij mens, milieu en duurzaamheid voorbij komt. Wil je een bijdrage leveren aan de Voedselbank in Antwerpen? Kies dan voor het stadsspel Win voor de Voedselbank. Speel uitdagende opdrachten en zamel zoveel mogelijk geld in. Met een MVO bedrijfsuitje doneren wij van Uitjesbureau Antwerpen een bedrag van 5 euro per persoon aan het gekozen goede doel!

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen