Gamification in Antwerpen

Het spelen van business games in Antwerpen is zeer geschikt om te werken aan de teambuilding en de connectie tussen de werknemers naar een hoger niveau te tillen. Pas door middel van gamification, business games of serious gaming nieuwe speltechnieken en game elementen toe om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Naast het optimaliseren van bedrijfsprocessen is het ook mogelijk om interessante stof onder je personeel levendig te maken of om positieve gedragsverandering te stimuleren. Door middel van het succesvol uitvoeren van business games of gamification verhoog je de productiviteit van je collega’s en van jezelf. Ontdek onze business games in Antwerpen op deze pagina.

Gamification in antwerpen als teambuilding activiteit

Wat houdt gamification in Antwerpen in? Met een zakelijke training zoals gamification worden spelelementen gebruikt om je collega’s te motiveren en hun ervaring te verrijken. Een gamification uitje is daarom ook geschikt als teambuilding activiteit in Antwerpen. Bij gamification of business games staat gedrag stimuleren centraal. Gamification is geen spel, het is meer dan dat. Het is een manier om je werk uitdagender te maken en aanzienlijk meer werk gedaan te krijgen. Op een innovatieve, creatieve en interactieve manier leren deelnemers waardevolle inzichten. Ook voor seirous gaming geldt dat onze games aan te passen zijn naar specifieke vraagstukken uit de branche waarin jouw organisatie opereert. 

Wist je dat… Gamification op het werk de productiviteit van werknemers boost met maar liefst 40%.   

De kracht van gamification in Antwerpen is dat de games onderhoudend, boeiend en meeslepend zijn. Business games combineren leerstrategieën, kennis, structuren en spelelementen om specifieke vaardigheden, kennis en houdingen aan te leren. Ze zijn in te zetten in verschillende gebieden en omvatten uitdagingen en beloningen. Hiermee wordt de speler gestimuleerd om verder te spelen en de materie tot zich te nemen. Wanneer veel van het geleerde meteen wordt toegepast binnen het team of bedrijf is het doel van de trainingsgame bereikt. Op deze pagina vind je een overzicht van business games en gamification activiteiten die wij verzorgen voor bedrijven in Antwerpen.

gamification bedrijfsuitjes in Antwerpen

Ranking your buzz-ness

Elke werkgever is nieuwsgierig hoe het personeel het bedrijf ziet en wat de verbeterpunten zijn om de organisatie nóg beter op de kaart te krijgen. Om goudeerlijke antwoorden op dergelijke vragen te krijgen wordt er gebruik gemaakt van “Ranking”, zoals je die misschien kent van het bekende Tv-programma “Ranking the Stars”. Door het ‘ranken’ blijft de opzet losjes en ontspannen, maar wordt iedereen wel aangemoedigd om een eerlijke mening te geven.

Walk the talk - kernwaarden

Tijdens het bedrijfsuitje Walk the Talk in Antwerpen worden de werknemers flink aan de kaak gevoeld. Wat weet iedereen eigenlijk van de missie, visie en kernwaarden van de organisatie? Het is een actief en uitdagend uitje. Niet alleen voor de nieuwe medewerkers, maar ook voor de veteranen binnen het bedrijf! De teams van 3 tot 5 personen gaan het bruisende centrum van Antwerpen in, gewapend met een tablet en plattegrond. Al wandelend komen jullie verschillende obstakels en opdrachten tegen.

Digital Escape game antwerpen

Via de Digital Escape Room-app op de tablet ontvangen de deelnemers de aanwijzingen om de codes te kraken en die nodig zijn om uit de Escape Room te ontsnappen. Om die codes te ontraadselen en om tot de oplossing te komen is iedereen uit het team belangrijk. Samenwerking is van cruciaal belang en dat maakt deze activiteit uitermate geschikt als teambuilding uitje! Deze digital escape game kan op iedere gewenste locatie worden gespeeld: in een horecalocatie, op kantoor of als social break tijdens een serieuze meeting.

onze gamification filosofie

Gamification staat voor spelenderwijs leren, oftewel playful learning. Mensen zijn van nature gemotiveerd om een game te spelen, beter te worden en natuurlijk ook te winnen. Een ander aspect is dat je in games de mogelijkheid krijgt om heerlijke stomme fouten te maken. Gaat het mis, dan begin je gewoon weer opnieuw. Iedere succesvol gespeelde game werkt motiverend: uitdaging, actie, progressie, fun en feedback zijn hierin de belangrijkste elementen. Steeds meer bedrijven zetten gamification games in om gekozen doelen te bereiken. Samen bespreken we uitgebreid de gekozen doelen en bepalen we de content die in de gamification verwerkt wordt. Onze gamification trainingen worden altijd digitaal ondersteund en zijn geschikt voor binnen en buiten, in een totaal andere omgeving of juist in je eigen werkomgeving. Wil je vrijblijvend een offerte opvragen? Wij streven naar een reactie binnen 1 werkdag.

onboarding scenario

Onze Onboarding Scenario in Antwerpen is een geweldige introductie game voor nieuwe medewerkers. In grote organisaties werken veel mensen. Er zijn altijd mensen die komen en er zijn mensen die gaan. De onboarding game richt zich specifiek op de mensen die komen. Je wil namelijk dat ze zich welkom voelen, de bedrijfscultuur omarmen en hun collega’s beter leren kennen.

In deze op maat gemaakte training voor bedrijven maken de newbees op originele en interactieve wijze kennis met hun nieuwe collega’s en hun nieuwe werkgever.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen