Groepsuitje in Antwerpen

Bezig met het organiseren van een groepsuitje in Antwerpen? Wij helpen je daar graag bij! Nog geen idee wat voor groepsuitje past bij jouw team of afdeling? Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat werkt en aansluit bij bepaalde wensen en doelen. Maak via deze pagina kennis met de leukste groepsuitjes in Antwerpen.

Organiseer een groepsuitje in antwerpen

Bij Uitjesbureau Antwerpen zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van groepsuitjes voor grote en kleine groepen. Op dagelijkse basis bedenken wij nieuwe, originele teambuilding activiteiten in Antwerpen met verschillende doeleinden. Onze groepsuitjes variëren van stadsspellen waarbij teambuilding centraal staat tot aan maatschappelijk verantwoorde citygames. Ook organiseren wij leuke dinerspellen in een horecalocatie naar keuze in het altijd bruisende centrum van Antwerpen. Bekijk onze verschillende groepsuitjes op deze pagina.

Leuke ideeën voor groepsuitjes

Laat je inspireren door onze ervaren event managers voor een leuke dag activiteit met je collega’s. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat wel en niet werkt. Ga je voor een indoor of outdoor teambuilding activiteit? Tijdens een outdoor groepsuitje wandel je ongeveer 5 km door Antwerpen in een team van 6-8 personen. Samen voer je diverse opdrachten uit die je uitdagen om zo goed mogelijk samen te werken, creatief te zijn en goed te communiceren. Alleen op deze manier heb je de kans om op de eerste plek te eindigen! Kies bijvoorbeeld voor onze Escape City, Geheimen van Antwerpen stadsspel of Monopoly Streets. Wil je meer informatie over deze groepsuitjes? Neem dan contact met ons op.

Onze top 3 groepsuitjes

Pubquiz in antwerpen

Noem maar eens een bedrijfsuitje die gezelliger is dan een Pubquiz met je collega’s in Antwerpen! Hoe staat het met jullie algemene kennis en hoeveel nutteloze feitjes (die op deze avond dus totaal niet nutteloos zijn!) zitten er in de hoofden verstopt? Zit jij in een sterrenteam doordat jullie met gebundelde krachten veel weten? Ontdek het tijdens dit gezellige bedrijfsuitje Pubquiz in Antwerpen! 

La casa de papel dinero

La Casa de Papel is een bedrijfsuitje in Antwerpen waarbij spanning en ontspanning samensmelten! Ben jij ook zo’n fan van deze Spaanse Netflix-serie? Jij en je collega’s treden deze avond in de voetsporen van de hoofdpersonages die de Koninklijke Munt in Spanje proberen te infiltreren om zo zelf bankbiljetten te drukken. Lukt het jouw team om de oplossingen te vinden? 

escape city in antwerpen

Hoe te ontsnappen uit de oude binnenstad van Antwerpen? Dat is de uitdaging voor jou en je collega’s in het historische centrum tijdens deEscape City in Antwerpen! Jullie gaan verdeeld in teams op pad door Antwerpen. Geniet van prachtig Antwerpen, maar laat je dus niet te veel door al het moois afleiden. Want hoe prachtig de stad ook is: het doel is om te ontsnappen!  

groepsuitje op maat in Antwerpen

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie groepsuitje in Antwerpen? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte groepsuitje in Antwerpen te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Indoor groepsuitjes in Antwerpen

Wij bieden verschillende indoor groepsuitjes aan in Antwerpen. Altijd vinden deze uitjes plaats in een horecalocatie, die wij van te voren voor jullie regelen en vastleggen. Jullie uitje vindt altijd plaats in een aparte ruimte die de horecalocatie beschikbaar heeft. Op deze manier kunnen jullie afgezonderd van de andere gasten een leuk spel spelen en lekker genieten van het eten. Vaak wordt er gewerkt met groepsmenu’s en deze sturen wij altijd vooraf door, zodat er een keuze gemaakt kan worden. Onze indoor groepsuitjes hebben verschillende thema’s zoals humor, spanning, escape en quizzen.

Sportieve groepsuitjes | Outdoor

Hoe sportief is jouw team van collega’s? Onze sportieve groepsuitjes zijn een perfecte balans tussen actief bezig zijn met teambuilding en gezelligheid. Strijd tegen je collega’s tijdens een sportieve teambuilding activiteit in Antwerpen. Bekijk bijvoorbeeld ons Expeditie Robinson groepsuitje, waarbij de fysiek en mentaal uitdagende proeven voorbij komen. Wil je écht tot het gaatje gaan? Kies dan voor onze Sportdag voor bedrijven en scholen. De ultieme manier om iedereen achter zijn of haar computer vandaan te krijgen en lekker te gaan bewegen met elkaar!

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen