Teamuitje in Antwerpen

Beleef samen met je collega’s unieke momenten tijdens een teamuitje in Antwerpen! Herinneringen maken met je collega’s kan voor een veel betere samenwerking zorgen, wat de sfeer op de werkvloer alleen maar positief beïnvloed. Op deze pagina vind je ons aanbod van verschillende originele teamuitjes in Antwerpen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Teamuitje organiseren in antwerpen

Ontdek het centrum van Antwerpen tijdens een teamuitje met je collega’s. Wanneer je met een stadsspel het centrum van Antwerpen in gaat, leer je leuke weetjes over de stad en de vele bezienswaardigheden. Wij weten als geen ander hoeveel tijd er gaat zitten in de organisatie van een teamuitje en daarom nemen wij de organisatie graag uit handen. Onze ervaren event managers kennen de leukste en meest bijzondere plekken van Antwerpen. Ook geven wij graag advies welke activiteit het beste past bij de wensen, doelstellingen en kernwaarden van de dag. Voor ons is het belangrijk dat een teamuitje origineel is, maar ook verbindend, verrassend en natuurlijk betaalbaar! Bekijk op deze pagina ons aanbod van teamuitjes in Antwerpen.

Originele teamuitjes in Antwerpen

Kies je voor Uitjesbureau, dan kies je voor originele teambuilding activiteiten in Antwerpen. Onze stadsspellen zijn onze bestsellers en wij hebben zelfs als enige evenementenbureau de licentie om het officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje aan te bieden. Deze unieke game hebben wij ontwikkeld in samenwerking met de makers van het tv-programma. Alleen bij ons vind je dus de originele tunes, jokers, vrijstellingen en natuurlijk de individuele eindtest met 10 vragen over het doen en laten van de Mol. Begin jij aan de start met een groot geheim of speel jij gewoon mee als kandidaat? Wij benaderen de Mollen vooraf en zorgen ervoor dat zij tijdig alle instructies ontvangen om zo goed mogelijk te kunnen saboteren tijdens de opdrachten in het spel. Het Wie is de Mol teamuitje is een unieke ervaring!

Onze top 3 teamuitjes

Geheimen van Antwerpen

Tijdens dit bedrijfsuitje ga je samen met je collega’s de grootste geheimen van Antwerpen ontdekken! Jullie gaan in teams op zoek naar de verborgen schatten van Antwerpen. Door goed samen te werken met je teamgenoten en de opdrachten juist uit te voeren ontdek je steeds meer geheimen van Antwerpen. Wie ontdekt de meeste geheimen en wint dit gezellige en actieve stadsspel?

Monopoly streets stadsspel

Tijdens dit teamuitje in Antwerpen ben je een grote speler op de Antwerpse woningmarkt! Het Monopoly Streets bedrijfsuitje in Antwerpen is een actief stadsspel waarbij alles draait om vastgoed, macht, geld, teambuilding en strijd. Samen met je teamgenoten ga je proberen om de grootste, de mooiste en meest bekende gebouwen en straten van de Scheldestad te veroveren.

Escape dinner antwerpen

Dit bedrijfsuitje in Antwerpen biedt zowel spanning als ontspanning! Jij en je collega’s dienen te ontsnappen aan een labyrint van raadsels, codes en opdrachten. De spannende escape game wordt tussen de gangen van een heerlijk driegangendiner diner door gespeeld. Goede samenwerking is de sleutel tot succes. Dat maakt dit uitje ook tot een perfecte teambuilding game!

teamuitjes in Antwerpen

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje in Antwerpen? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Antwerpen te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. 

Teamuitjes voor het goede doel | MVO

Wil je met je collega’s een leuke teambuilding activiteit doen, maar wil je er ook een maatschappelijk thema aan koppelen? Dat kan met onze MVO-teamuitjes in Antwerpen. MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en dat onderdeel komt zeker terug tijdens deze teamuitjes! Speel bijvoorbeeld onze Charity Escape, waarbij je met je eigen team een goed doel kiest waar jullie voor gaan strijden. Onze Charity Stemwijzer helpt jullie bij het maken van de keuze. Ga de strijd aan voor zieke kinderen, het milieu of het welzijn van de dieren. Aan het einde van het spel wordt er 5 euro per deelnemer gedoneerd aan het door jullie gekozen goede doel.

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen