Bedrijfsuitje Op maat

Op zoek naar een op maat samengesteld evenement in Antwerpen? Een middag, hele dag of compleet weekend met je collega’s doorbrengen tijdens een geweldig arrangement georganiseerd door Uitjesbureau, wie wil dat nou niet? Samen bespreken wij het doel, de visie en missie van de activiteiten. Gaat het om teambuilding, elkaar beter leren kennen of gewoon plezier hebben met elkaar? Wij stellen de activiteiten af op jullie wensen. Op deze pagina vind je een greep uit onze op maat gemaakte evenementen door heel Nederland!

bedrijfsuitje op maat in Antwerpen

Op maat gemaakte evenementen zijn onze specialiteit. Samen met onze ervaren event managers kijken wij naar jullie wensen en ideeën. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat wel en niet werkt en hierin hebben wij een adviserende rol. Wat is het doel? Uit wat voor mensen bestaat jouw team, afdeling of bedrijf? Dit zijn factoren waar wij rekening mee houden, om zo een geweldig arrangement voor jullie op te zetten in Antwerpen. Van een stadswandeling met een gids, tot een bierproeverij in een van de vele brouwerijen, een bezoek aan Onze Lieve Vrouwekathedraal of een rondvaart over de Schelde. Het is allemaal mogelijk tijdens een op maat evenement in Antwerpen! Al ruim 21 jaar organiseren wij bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten en bedrijfsfestivals op maat voor grote én kleine groepen. Aanleidingen hiervoor waren onder andere:

Bedrijfsjubileum  
Personeelsfeest met een thema  
Teambuilding  
Bedrijfsuitje of personeelsuitje  
Award uitreiking   
Productintroductie of product presentatie  
Introductie voor nieuw personeel   
Kerstfeest of nieuwjaarsbijeenkomst  

Naast het organiseren van de activiteit kunnen wij alles van A t/m Z voor je regelen. Want waar organiseer je de activiteit, welk restaurant of andere evenementenlocatie in Antwerpen is geschikt en wat ligt centraal voor alle collega’s? Met de expertise van onze ervaren event managers boeken wij een locatie, het eten en alles er op en eraan voor jullie. 

digital MUNDO game blijdorp

Kinderopvang Mundo biedt al 45 jaar een veilige en vertrouwde opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Voor de invulling van de studiedag in oktober 2021 is gekozen voor een samenkomst in Diergaarde Blijdorp met ruim 300 collega’s. Het hoofddoel van de dag is om weer met elkaar in verbinding te komen. Naast fun en het verkennen van de Diergaarde, wordt deze dag ook gebruikt om met elkaar antwoord te geven op de resultaten van een eerder gehouden tevredenheidsonderzoek. Tijdens een door Uitjesbureau op-maat-ontwikkelde ontdekkingsgame in Blijdorp hielden verschillende clustermanagers van Mundo zich schuil op diverse plekken in Blijdorp. Door middel van opdrachten, fun- en kennisvragen en met behulp van een tablet met GPS gingen ze in teams op zoek naar de clustermanagers. Daar gingen de verschillende groepjes het gesprek aan over de verschillende ontwikkel- en verbeterpunten. De inzichten die ontstonden, konden digitaal worden gedeeld. De managers zijn hier inmiddels mee aan de slag gegaan en hebben per cluster een mooi plan voor de toekomst opgesteld.

op maat game blijdorp
Video afspelen over Op maat

Veiligheidsregio flevoland

Op 6 juli 2021 hebben maar liefst 55 medewerkers van Veiligheidsregio Flevoland hun ambsteed of belofte afgelegd. Het was een bijzondere ceremonie omdat het voor het eerst in de geschiedenis digitaal plaatsvond. Een fysieke bijeenkomst was helaas niet mogelijk vanwege de geldende coronamaatregelen. 

Familie, vrienden en collega’s keken mee via een livestream. Wij mochten de productie en streaming verzorgen. Het was een fantastische samenwerking met een mooi eindresultaat! 

Gemeente Rotterdam

Hoe kunnen we de medewerkers van de verschillende stadsgebieden van de gemeente Rotterdam op een innovatieve en interactieve manier aan elkaar verbinden? Hoe zorgen we ervoor dat we een leuke middag hebben, maar dat er tegelijkertijd wordt nagedacht over de gemeenschappelijke belangen? Aan de tekentafel ontstond al snel een heldere schets. We kwamen tot een game waarin de deelnemers spelenderwijs leren. Zo leren ze niet alleen elkaar kennen, maar ontwikkelen we team- en communicatieopdrachten die vertaald kunnen worden naar de samenwerking op de werkvloer. En dat niet alleen; ze kregen de kans om met een frisse blik hun mening en ideeën te geven. Zo helpen we elkaar en kijken we letterlijk over elkaars grenzen heen.  Zo ontstaan de beste ideeën!

Bedrijfsuitje op maat voor Gemeente Rotterdam
Video afspelen

Innocent drinks

Op 15 juli 2021 hebben wij een heel gaaf evenement op maat mogen organiseren voor innocent drinks. innocent drinks opent in 2021 de deuren van haar nieuwe eigen CO2-neutrale, duurzame fabriek in Rotterdam. Met ons concept ‘Walk the Talk’ leren de 100 nieuwe medewerkers van innocent drinks de kernwaarden van het bedrijf op een leuke en originele manier kennen. Het personeel werd per boot naar de binnenstad van Rotterdam gevaren vanaf het huidige kantoor om daar onze Gamification Game ‘Walk the Talk’ te spelen. De game stond volledig in het teken van innocent drinks. Onze game developer is erin geslaagd om een stadsspel te ontwerpen dat met uitdagende vragen en opdrachten perfect aansluit op de kernwaarden van innocent drinks. De verkregen antwoorden, foto’s en video’s tijdens de game werden getoond en gedeeld tijdens de prijsuitreiking. De geslaagde dag werd afgesloten met een gezellige barbecue. 

bedrijfsuitje op maat in Antwerpen

Wil jij graag meer informatie en advies over een op maat bedrijfsuitje in Antwerpen? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Antwerpen te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen