Dinerspel in Antwerpen

Bij Uitjesbureau boek je in de zomer van 2024 de leukste dinerspellen en themadiners in Antwerpen! Terwijl je een leuke teambuilding game speelt met je collega’s, geniet je ondertussen van een heerlijk driegangendiner in een horecalocatie. Wij regelen de locatie en zorgen voor vrolijke aankleding. Naast het spel is er voldoende tijd om bij te kletsen met je collega’s. Bekijk ons assortiment van dinerspellen en neem contact op om je wensen door te spreken.

Originele dinerspellen in Antwerpen

Ben je bezig met de organisatie van een teamuitje voor jouw afdeling in Antwerpen? Bij ons ben je aan het juiste adres voor originele dinerspellen in Antwerpen. Een dinerspel betekent dat je samen met je collega’s in teams aan de slag gaat om de rest van de teams te verslaan. Dit doe je niet zomaar… Dit doe je aan tafel, terwijl je geniet van een driegangendiner! We begrijpen dat je ook graag wil bijkletsen met je collega’s en daarom worden de rondes van het spel tussen de gangen door gespeeld en kun je tijdens het eten bijpraten en natuurlijk jullie tactiek bespreken voor de volgende ronde van het spel!

Kies een dinerspel met een passend thema

Bij Uitjesbureau Antwerpen organiseren wij al jarenlang bedrijfsuitjes. Wij hebben niet stilgezeten met de ontwikkeling van originele en innovatieve dinerspellen en themadiners. Wij investeren hier veel tijd en energie in, omdat wij onze opdrachtgevers elke keer weer willen verrassen met nieuwe concepten. Daarom brengen wij ook elk jaar een nieuwe game op de markt. Een van onze unieke dinerspellen is het VR Dinerspel, waarbij ieder teamlid met een eigen VR-bril, microfoon en koptelefoon diverse mini-games moet zien te voltooien. Je strijdt tegen je teamgenoten, maar ook tegen de andere teams. Het VR Dinerspel is een goed voorbeeld van een goede, interactieve teambuilding game waarbij goede samenwerking en communicatie samenkomen. Of toch op zoek naar een zomers bedrijfsuitje? Bij ons is er voor ieder wat wils! 

Onze top 3 dinerspellen

Ontdek de mol dinerspel

Een spannend en interactief teamuitje in Scheldestad Antwerpen! Speel samen met je collega’s het spannende en actieve Ontdek de Mol dinerspel in Antwerpen. In teams gaan jullie aan de slag om de opdrachten tot een succesvol einde te brengen, maar kijk uit: er zit een Mol in jouw team die de boel probeert te saboteren. Heb jij snel in de gaten wie het is? Of ben jij zelf de Mol?

Monopoly streets dinerspel

Tijdens het actieve bedrijfsuitje Monopoly Streets met diner in Antwerpen smelten spanning en ontspanning samen! Je bent deze dag een grote speler op de Antwerpse woningmarkt. Verover de mooiste straten en pleinen van de Scheldestad. Er gaat een hoop geld door je handen, maar kijk uit dat je jezelf niet te snel rijk rekent!  Voor je het weet ben je met dezelfde snelheid alles weer kwijt.

Moorddiner in antwerpen

Foute boel tijdens dit Moorddiner als bedrijfsuitje in Antwerpen: er is een moord gepleegd. Aan jou en je collega’s om deze zaak op te lossen! Door middel van een rollenspel, een script en kostuums moet jouw team de puzzelstukjes bij elkaar zien te vinden om erachter te komen wie deze moord op zijn of haar geweten heeft. Is jouw team in staat om de moordenaar te ontmaskeren?

Dinerspellen en themadiners in Antwerpen

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje en dinerspel in Antwerpen? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte dinerspel in Antwerpen te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

La Casa de Papel Dinero in Antwerpen

Wie kent de Netflix-hitserie La Casa de Papel niet? Bij Uitjesbureau Antwerpen hebben wij een interactieve virtual reality game gemaakt, waarbij je in de schoenen stapt van de hoofdpersonages van de populaire serie. Het is aan jou en je teamgenoten de taak om de Koninklijke Munt te veroveren en daarna ook nog uit handen van de Spaanse politie te blijven. Door middel van creativiteit en samenwerking moeten jullie de opdrachten in de virtuele wereld succesvol uitvoeren om zo tot de kluis te komen. La Casa De Papel is een dinerspel waarbij je tussen de rondes van het spel door geniet van een heerlijk driegangendiner in een gezellige horecalocatie in Antwerpen. 

Moorddiner in Antwerpen

Uitjesbureau Antwerpen is het eerste evenementenbureau in Antwerpen die het Moorddiner heeft ontwikkeld en geïntroduceerd voor groepen. Wij zijn erg trots op ons moorddiner en de spannende verhaallijn. Een gezellige avond met je collega’s verandert plotseling in een plaats delict! Tijdens een 10-jarig huwelijksfeest is er een moord gepleegd in Antwerpen. Wie heeft het gedaan? En wat was het motief? Tijdens het moorddiner ga je samen met je collega’s op zoek naar aanwijzingen om daar achter te komen. Weten jullie alle details boven water te krijgen en de dader aan te wijzen?

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen