Teambuilding in Antwerpen

Bij onze bedrijfsuitjes in Antwerpen staat teambuilding centraal. De opdrachten die tijdens de spellen voorbij komen zijn gefocust op samenwerking, communicatie en creativiteit. Is het doel van jullie uitje om de teambuilding naar een hoger niveau te brengen? Kies dan voor een stadsspel of dinerspel in Antwerpen. Op deze pagina geven wij je de leukste ideeën voor teambuilding activiteiten.

Til de teambuilding naar
een hoger level

Is het deze keer jouw taak om de jaarlijkse teambuilding activiteit te organiseren voor jouw team of afdeling? Daar komen wij van Uitjesbureau Antwerpen om de hoek kijken! Wij zijn een full-service evenementenbureau, en wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsuitjes en groepsuitjes organiseren waarbij teambuilding centraal staat. Al onze activiteiten zijn gefocust op teambuilding en de verbetering hiervan. Doordat je altijd in kleine teams samenwerkt van 6-8 personen, is het makkelijk om met elkaar samen te werken. Wordt het een groot evenement met verschillende afdelingen? Mix de afdelingen door elkaar, zodat de teams bestaan uit mensen die elkaar niet zo goed kennen. Hierdoor creëer je nog meer verbinding en dit zal je ook zeker terugzien op de werkvloer!

Teambuilding games met collega’s in Antwerpen

Wij kijken altijd naar de wensen van onze opdrachtgevers en wat het beste past bij de doelstellingen van de dag. De leukste activiteiten combineren wij met gemak en hiermee creëren wij een geweldig dag arrangement, een complete dag met je collega’s! Leuke ideeën voor teambuilding games in Antwerpen zijn Escape City, een uitdagende outdoor escape game waarbij je opgesloten zit in het centrum van Antwerpen. Het is aan jou en je teamgenoten de taak om binnen de tijd te ontsnappen. Wil je iets meer ontspannen en meer over de stad leren? Kies dan voor het culturele stadsspel Geheimen van Antwerpen. Door opdrachten uit te voeren die alles te maken hebben met Antwerpen, leer je steeds meer weetjes over onze stad. Hieronder geven wij je nog meer tips voor teambuilding activiteiten. Wil je meer informatie? Neem contact met ons op!

Onze top 3 teambuilding uitjes

Virtual reality dinerspel

Dit VR Dinerspel is een spannend en actief bedrijfsuitje in Antwerpen, waarbij jij en je collega’s elkaar op een heel andere manier leren kennen. Ondertussen geniet je samen van een heerlijk diner. Jullie stappen een virtuele wereld binnen waarin je jouw avatar (je virtuele karakter) en die van de collega’s ontdekt! Je vormt samen met je collega’s een team waarin samenwerking en goed naar elkaar luisteren de sleutels tot succes. Een uitje dat perfect geschikt is om de teambuilding naar een hoger niveau te tillen!

Walking dinner antwerpen

Met dit teamuitje in Antwerpen combineer je het actieve met het culinaire! Tijdens het bedrijfsuitje Walking Dinner in Antwerpen leer je de stad op een unieke manier kennen. Onder begeleiding van een ervaren stadsgids wandel je door het wonderschone centrum van Antwerpen. Tussendoor geniet je van een heerlijk driegangendiner in twee verschillende restaurants in het bruisende centrum van Antwerpen. Dit bedrijfsuitje leert jou en je collega’s de meest mooiste plekjes van Antwerpen kennen.

Wie is de Mol stadsspel

Wie is de Mol is een begrip in Nederland en België. Iedereen kent het fenomeen. In samenwerking met de originele makers van het Wie is de Mol tv-programma, ‘IDTV’, laten we jou en je collega’s zelf ervaren hoe het is om in de schoenen te staan van de kandidaten of zelfs van de Mol. Wij hebben als enige evenementenbureau een licentie om het officiële Wie is de Mol-spel als bedrijfsuitje aan te bieden. Alleen bij ons vind je dus alle filmpjes, bekende acteurs, jokers, vrijstellingen en Wie is de Mol-tunes.

Teambuilding activiteit op maat in Antwerpen

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teambuilding activiteit in Antwerpen? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s de perfecte teambuilding activiteit in Antwerpen te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Dinerspellen en teambuilding in Antwerpen

Eten in Antwerpen is geweldig! Waarom niet combineren met een leuke game samen met je collega’s? Er is genoeg tijd om bij te praten met je collega’s en de avond wordt aangevuld met spanning en sensatie. Onze dinerspellen zijn helemaal geschikt voor de teambuilding en de opdrachten zijn zo ontwikkeld dat dit centraal staat. Onze dinerspellen varieren in thema’s, ga je voor spanning tijdens het Moorddiner? Of test de algemene kennis van je collega’s tijdens het Pubquiz dinerspel. Ben je meer op zoek naar spanning en sensatie? Het Ontdek de Mol dinerspel sluit helemaal aan bij die wens! Voor welk dinerspel kies jij? Aarzel niet om contact met onze ervaren event managers op te nemen als je vragen hebt. Zij helpen je graag.

Sportieve teambuilding activiteiten in Antwerpen

Voor veel mensen is sporten een moment van ontspanning. Hoe fijn is het om alle medewerkers een dag uit te laten razen tijdens verschillende sportieve activiteiten en daarmee heerlijk te ontspannen? Onze sportieve teambuiding activiteiten in Antwerpen zijn geschikt voor iedereen. Wij zorgen ervoor dat de spellen worden aangepast naar jullie wensen. Onze Sportdag voor bedrijven en scholen is bijvoorbeeld perfect als introductiedag voor nieuwe studenten. Wij bieden een ruime keuze aan verschillende activiteiten zoals Beachvolleybal, Springzakken en Waterrace. Veiligheid staat voorop en daarom worden alle spellen begeleidt door ervaren instructeurs. Dit belooft een heerlijke, ontspannen en sportieve dag te worden! 

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen