Zomeruitjes in Antwerpen

Een zomeruitje in Antwerpen is geweldig! Wanneer het zonnetje steeds vaker weer tevoorschijn komt stromen de terrassen voller en wordt de sfeer in de binnenstad alleen maar gezelliger. Wandel door het groene Stadspark en langs de haven in Eilandje. Op deze pagina geven wij onze favoriete bedrijfsuitjes in de zomer weer. Ontdek deze leuke outdoor activiteiten in het centrum van Antwerpen.

Outdoor zomeruitje in Antwerpen organiseren

Ben je op zoek naar een outdoor bedrijfsuitje tijdens de zomer in Antwerpen? Het is zomer en daarom is het weer tijd voor een gezellig bedrijfsuitje met collega’s in de buitenlucht. Maak jouw team sterker, hechter en energieker tijdens een van onze teambuilding activiteiten in het centrum van Antwerpen of op het water tijdens een rondvaart met de borrelboot over de Schelde. Geniet van de omgeving, het spel en je collega’s tijdens onze uitdagende stadsspellen. Wil je een stadsspel combineren met een diner in een van de gezelligste horecalocaties van Antwerpen? Laat je ons je wensen weten en wij van Uitjesbureau Antwerpen organiseren het voor je!

onze top 3 zomer uitjes

Ga er op uit tijdens een van onze outdoor zomeruitjes in Antwerpen met je collega’s. In de zomer is het tijd voor buitenactiviteiten die de teambuilding naar een hoger level brengen. Geniet van een heerlijk zonnetje en ga samen met je teamgenoten voor de winst tijdens een van onze zomeruitjes in Antwerpen. De opdrachten tijdens een stadsspel variëren van uitdagende kennisvragen, foto -en video opdrachten en hersenkrakers. Onze outdoor stadsspellen zijn actief en dus voor iedereen goed te doen! Je wandelt tijdens een stadsspel ongeveer een afstand van 5km.

Monopoly Streets Antwerpen

Jij en je collega’s zijn op deze zomerse dag de nieuwe vastgoedmagnaten van Antwerpen. Evenals met het bordspel, moet je er voor zorgen dat je de mooiste en duurste straten en gebouwen van  de Scheldestad verovert en daarmee de huizenmarkt in handen krijgt. Door het uitvoeren van de opdrachten verdien je geld. Met dat geld krijg je de kans om de mooiste gebouwen en straten te kopen. Op die manier verover je stapje bij beetje de oude binnenstad van ‘’t Stad’. Net als in het bordspel, kun je ook in dit fysieke spel de Algemeen Fonds- en Kanskaarten trekken. Worden jullie de nieuwe vastgoedmagnaten van Antwerpen?

Geheimen van Antwerpen

Tijdens het actieve en educatieve stadsspel Geheimen van Antwerpen ontdek je stukje bij beetje interessante wetenswaardigheden over de stad. Weet je bijvoorbeeld waarom echte Antwerpenaren ‘Sinjoren’ worden genoemd? Wat koop je als je Antwerpse Handjes koopt? Tijdens dit bedrijfsuitje krijg je alles over Antwerpen te weten, terwijl je door de prachtige oude stad wandelt! Naast alle leuke wetenswaardigheden en geheimen die je ontdekt is de onderlinge samenwerking ook van groot belang, dus daarmee is het ook zeer geschikt als teambuilding uitje. Ontdek Antwerpen tijdens dit unieke stadsspel.

Penoze stadsspel in Antwerpen

Tijdens dit zinderende outdoor bedrijfsuitje Penoze raken jij en je collega’s zwaar in de problemen. Jullie zijn verstrikt geraakt in de meedogenloze onderwereld van Antwerpen! Om uit deze ellende te ontsnappen moeten jij en je collega’s een grote partij drugs smokkelen. Jullie moeten heel snel van dat poeder afkomen. Maar hoe pak je dat aan? De drugs door het toilet spoelen is geen optie. Wat weet jouw team hierop te verzinnen? Ervaar de spanning en sensatie die voor echte drugscriminelen dagelijkse koek is. Aan het einde van deze spannende dag weten we wie de nieuwe baas van de Antwerpse onderwereld is!

Outdoor bedrijfsuitjes in Antwerpen

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje in de zomer in Antwerpen? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte zomerse teamuitje in Antwerpen te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem contact met ons op of vul het contactformulier in en wij streven naar een reactie binnen 1 werkdag.

nog meer zomer uitjes in Antwerpen

wie is de mol the official game

Wie kent het tv-programma Wie is de Mol
 niet? In samenwerking met de makers van het Wie is de Mol tv-programma IDTV bieden wij de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe het is om in de schoenen te staan van kandidaat of misschien zelf van de Mol. Dit teamuitje is heel goed te spelen in de zomer en zorgt voor spanning, het vergt samenwerking maar ook oplettendheid. Wie is er te vertrouwen en wie niet? Ontdek het tijdens Wie is de Mol!

Escape City in Antwerpen

Hoe te ontsnappen uit de oude binnenstad van Antwerpen? Dat is de uitdaging voor jou en je collega’s in het historische centrum tijdens de Escape City in Antwerpen! Jullie gaan verdeeld in teams op pad door Antwerpen. Geniet van het prachtige centrum, maar laat je niet te veel door al het moois afleiden. Door middel van het voltooien van verschillende opdrachten krijgen jullie steeds meer aanwijzingen die leiden naar de uitgang van deze escape room.

Stadswandeling met stadsspel

Een heerlijke stadswandeling door de prachtige historische binnenstad van Antwerpen. Een mooie en leerzame wandeling waarbij je alles over de rijke historie van de Scheldestad komt te weten. Deze wandeltocht is uit te breiden met een dinerspel of stadsspel waarbij je met je collega’s opdrachten in de stad gaat uitvoeren. Zo maak je er een gezellig, actief en informatief bedrijfsuitje van! Ontdek Antwerpen in de zomer tijdens dit heerlijke dag arrangement.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen