Stadswandeling met stadsspel Antwerpen

» Uitje » Stadswandeling-met-stadsspel-antwerpen

arrangement citygame stadswandeling

Een heerlijke stadswandeling door de prachtige historische binnenstad van Antwerpen. Een mooie en leerzame wandeling waarbij je alles over de rijke historie van de Scheldestad komt te weten. Deze wandeltocht is uit te breiden met een dinerspel of stadsspel waarbij je met je collega’s opdrachten in de stad gaat uitvoeren. Zo maak je er een gezellig, actief en informatief bedrijfsuitje van! 

Inclusief

  • Stadsgids
  • Uitdagende game
  • Professionele entertainer
  • Spelmaterialen en tablet
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

0032 – 38 08 42 28

Stuur ons een bericht

Dag arrangement in Antwerpen met stadswandeling en spel 

Onze Antwerpse stadsgids leidt alle deelnemers langs de mooiste historische plekken van Antwerpen. De rondleiding kan bijvoorbeeld beginnen vanaf de immer bruisende Grote Markt. Vanaf daar voert onze stadsgids jullie dan langs prachtige plekken zoals de Onze Lieve Vrouwe-Kathedraal, De Groenplaats, de pittoreske Vlaaikensgang, het majestueuze Centraal Station, de oevers van de Schelde, de Diamantbuurt en meer. Antwerpen trekt als een prachtige film aan je voorbij. Zo’n film waarvan je baalt wanneer die afgelopen is! Onze stadsgids is een rasechte ‘Sinjoor’ die met trots en passie vertelt over het rijke heden en verleden van de Scheldestad!

Wat kun je verwachten van dit dag arrangement in Antwerpen? 

De deelnemers worden verwacht op een locatie in het centrum van Antwerpen. Vanaf daar leidt de stadsgids jou en je collega’s langs de meest bijzondere plekken van de Scheldestad. Deze dag kan geheel op maat worden samengesteld. Zo kun je naast de rondleiding ook een stadsspel doen. Denk aan Wie is de Mol of aan Monopoly Streets. Het is mogelijk om dit arrangement naar wens samen te stellen en je eigen ideeën erop los te laten. Wil je graag dat wij je daarbij helpen? Onze ervaren event managers staan klaar om met je mee te denken! 

Offerteaanvraag

Alles is bespreekbaar om dit teamuitje in Antwerpen tot een fantastische dag voor jou en je collega’s te maken! Heb je vragen, wil je meer informatie en een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Stadsgids
  • Uitdagende game
  • Professionele entertainer
  • Spelmaterialen en tablet
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

0032 – 38 08 42 28

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen