Borrelboot & Ontdek de Mol Dinerspel in Antwerpen

» Uitje » Borrelboot-ontdek-de-mol-dinerspel-in-antwerpen

arrangement rondvaart

Een veelzijdig teamuitje in Antwerpen. Een mooie boottocht over de Schelde en daarbij gezellig borrelen, eten én een spannend dinerspel spelen: het is allemaal verenigd in dit teamuitje! Je krijgt een compleet verzorgd dag arrangement vol gezelligheid, spanning, lekker eten en een dag waarbij samenwerking van essentieel belang is, dus je werkt ook nog aan de teambuilding!  

Inclusief

 • Professionele begeleiding en entertainer
 • Borrelboot met schipper (1 uur)
 • Onbeperkte drankjes uit Hollandse Bar (1 uur)
 • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
 • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

0032 – 38 08 42 28

Stuur ons een bericht

Rondvaart door Antwerpen inclusief spannend dinerspel

Rond borreltijd stap je samen met je collega's in de gezellige borrelboot voor een rondvaart door de Schelde. Onder het genot van een lekker drankje bekijk je de prachtige Scheldestad eens vanuit een heel ander perspectief. Veel mooier kunnen teamuitjes niet beginnen! Na de boottocht gaan jullie weer aan wal, maar dan gaat dit teamuitje in Antwerpen pas echt beginnen!

Wat kun je verwachten van het Dinerspel Ontdek de Mol in Antwerpen?

Na de ontspannende boottocht is het tijd voor actie! In een horecalocatie in het levendige centrum van Antwerpen worden de deelnemers verwelkomd door de spelleiders. Het is tijd voor het Ontdek de Mol dinerspel! Het spel wordt tussen de gangen door gespeeld. Terwijl iedereen geniet van een copieus diner zit er in elk team een Mol aan tafel die de boel in de soep probeert te laten lopen. Niemand, maar dan ook werkelijk niemand is tijdens dit teamuitje te vertrouwen! Zelfs je meest toffe collega of die leukerd van de administratie niet. Hoe snel heb jij door wie de Mol is? Voorafgaand aan het uitje worden de Mollen door ons ingelicht. Zij weten dus alles over de opdrachten en hoe ze die kunnen saboteren.

Aan het einde van de avond worden de Mollen bekend gemaakt en worden de streken van de Mol gedeeld. Heb je je in de luren laten leggen of had je de Mol op tijd in de smiezen? Na het dessert volgt de prijsuitreiking. De winnaars worden gekroond en beloond en ook de beste Mol wordt gehuldigd.

Offerteaanvraag

Wil je dit spannende dinerspel combineren met een ontspannen rondvaart over de Scheldekaaien van Antwerpen? Kies dan voor dit dag arrangement Borrelboot met Ontdek de Mol Dinerspel. Je kunt dit teamuitje bijvoorbeeld ook uitbreiden met extra borrelhapjes, livemuziek of een gids die aan boord alles vertelt over de Scheldestad. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Optioneel:

 • Uit te breiden met extra borrelhapjes
 • Livemuziek
 • Gids aan boord die jullie alles vertelt over een onderwerp
Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Professionele begeleiding en entertainer
 • Borrelboot met schipper (1 uur)
 • Onbeperkte drankjes uit Hollandse Bar (1 uur)
 • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
 • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

0032 – 38 08 42 28

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen