Weekendarrangement voor bedrijven in Antwerpen

» Uitje » Bedrijfsweekend-in-antwerpen

arrangement teambuilding

Tijdens dit weekendarrangement in Antwerpen combineer je samen met je collegas het zakelijke met het ontspannende aangename. Zo kun je een vergadering inplannen, maar daarna ook een stadsspel of een leuke quiz spelen. Leer je collega’s beter kennen tijdens een weekend in wonderschoon Antwerpen!   

Inclusief

 • Hotelovernachting 
 • Vergaderlocatie 
 • Beeld- en spelmaterialen 
 • Professionele spelleider 
 • Ontbijt en/of lunch 
 • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

24 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

0032 – 38 08 42 28

Stuur ons een bericht

Een weekend weg met je collega’s in Antwerpen 

We weten allemaal hoe stressvol de drukte op het werk kan zijn. In zo’n hectische periode is het dan prettig om even de druk van de ketel te halen, zonder dat het ten koste gaat van het werk. Tijdens dit bedrijfsuitje combineer je het zakelijke met het ontspannende. Bijvoorbeeld eerst vergaderen en daarna fijn ontspannen en aan de teambuilding werken. Met dit arrangement laat je dat naadloos in elkaar overvloeien. Het draait tijdens dit weekend om het samenzijn met collega's. Op deze manier leer je elkaar beter kennen en zie je elkaar eens in een andere omgeving. Het ontspannende gedeelte kan op diverse manieren worden ingevuld. Geniet van een spannend dinerspel, een relaxte rondvaart, een gezellige Pubquiz of een actief stadsspel. Alles is mogelijk!  

Wat kun je verwachten tijdens dit weekendarrangement voor bedrijven in Antwerpen?

Het programma kan geheel naar wens worden samengesteld. Je kunt dit weekend zo druk of zo rustig maken als je wil. Teambuilding en een gezellige tijd met elkaar hebben zijn de hoofdingrediënten tijdens dit weekendarrangement in Antwerpen. Speel bijvoorbeeld op vrijdagavond een spannend dinerspel naar keuze. Wil je na het dinerspel nog even stoom afblazen met je collega’s? Dat kan bijvoorbeeld tijdens een fijne vaartocht over de Schelde.

Na een ontspannende avond ga je door naar het hotel om een goede nachtrust te pakken. Al kunnen de nachtbrakers nog even ‘op café gaan’ in een van de vele cafés die bruisend Antwerpen rijk is. Houdt er wel rekening mee dat er zaterdagochtend wellicht een zakelijke bijeenkomst op de planning staat. Die bijeenkomst kan op elke gewenste locatie plaatsvinden. 

Na een ochtend vergaderen ben je vast toe aan wat buitenlucht en wellicht in combinatie met een actief stadsspel. Denk bijvoorbeeld aan ‘Wie is de Mol’, ‘Monopoly Streets’ of ‘City Escape’. En zo’n stadsspel is weer mooi te combineren met een fijne lunch op één van de vele fijne pleinen van Antwerpen. Het is helemaal aan jullie! 

Offerteaanvraag

Dit bedrijfsweekend in Antwerpen kan geheel naar wens worden samengesteld. Alles is bespreekbaar om het perfecte weekendarrangement in Antwerpen voor jouw bedrijf te organiseren... Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Hotelovernachting 
 • Vergaderlocatie 
 • Beeld- en spelmaterialen 
 • Professionele spelleider 
 • Ontbijt en/of lunch 
 • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

24 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

0032 – 38 08 42 28

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen