Escape City met Bierproeverij Antwerpen

» Uitje » Escape-city-met-bierproeverij-antwerpen

arrangement citygame proeverij

Een heerlijk arrangement in Antwerpen, waarbij spanning en ontspanning een perfect één-tweetje maken. Jij en je collega’s spelen eerst het spannende stadsspel Escape City en daarna sluiten jullie de dag passend af met een echte Antwerpse bierproeverij. Een veelzijdig bedrijfsuitje dat ook bevorderlijk is voor de teamspirit!  
 

Inclusief

  • Professionele entertainer
  • Spelmaterialen en tablet
  • Uitdagende opdrachten
  • Bierproeverij in een kroeg
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

0032 – 38 08 42 28

Stuur ons een bericht

Eerst ontsnappen en daarna tappen in Antwerpen!

Als je denkt aan een dagje Antwerpen dan denk je ook aan bier, zeg eerlijk! Een dagje Antwerpen is niet compleet zonder een bolleke of een pintje. Tijdens dit bedrijfsuitje proberen jij en je collega’s eerst te ontsnappen uit de binnenstad van Antwerpen. Een actief bedrijfsuitje waarbij jullie door het voltooien van opdrachten en het oplossen van vraagstukken binnen de gestelde tijd moeten ontsnappen. Slechts één brug, straat of steeg leidt naar de uitgang. Welk team lukt het om als eerste de uitgang te vinden? Welk team werkt het beste samen? Na afloop van dit zinderende stadsspel is het tijd voor bier en laten ze daar in Antwerpen nou heel veel van hebben… 

Hoe werkt Escape City & Bierproeverij in Antwerpen? 

De deelnemers worden welkom geheten in een horecagelegenheid in het altijd sprankelende centrum van Antwerpen. Daar volgt de speluitleg voor Escape City en worden de teams gevormd. De teams gaan, gewapend met een team tablet op pad. Op de tablet staat de Escape City app van waaruit je de opdrachten krijgt. Bij elke volbrachte opdracht kom je weer een stukje dichter bij het einddoel: ontsnappen uit de binnenstad binnen de vastgestelde tijd van drie en een half uur.

Een denkbeeldige cirkel markeert het gebied waarbinnen de teams zich mogen verplaatsen. Buiten die cirkel bevindt zich een ‘’No Go Area’’. Zodra jouw team zich daar in de buurt begeeft, geeft de app een waarschuwing. Het is belangrijk om dat goed in de gaten te houden, want het kan jouw team dure punten kosten! Wees secuur en overleg goed: er is namelijk maar één brug, straat of steeg die leidt naar de uitgang waar jij en je teamgenoten naarstig naar op zoek zijn. Samenwerking en communicatie zijn van cruciaal belang tijdens dit stadsspel. Dat maakt Escape City tot een perfect teambuilding uitje! Na afloop van het spel worden de winnaars gekroond en beloond. Daarna is het tijd voor het ontspannende gedeelte van de dag: jullie gaan bier proeven! Antwerpen kent een rijke biertraditie en jij en je collega’s nemen een heerlijke duik in die historie. Een lekker Antwerps pintje maakt dit bedrijfsuitje in de Scheldestad helemaal compleet!

Offerteaanvraag

Een echt Antwerps bedrijfsuitje waarbij spanning en ontspanning naadloos in elkaar overvloeien. De dag is geheel op maat samen te stellen. Zo kun je de dag bijvoorbeeld ook uitbreiden met een lunch of een diner. Alle wensen zijn bespreekbaar om er een perfecte dag voor jouw bedrijf van te maken! Is je interesse gewekt? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele entertainer
  • Spelmaterialen en tablet
  • Uitdagende opdrachten
  • Bierproeverij in een kroeg
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

0032 – 38 08 42 28

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen