Gamification: Onboarding Scenario Antwerpen

» Uitje » Gamification-onboarding-scenario-antwerpen

gamification

Het doel van dit interactieve bedrijfsuitje is om nieuwe medewerkers op een leuke manier kennis te laten maken met hun nieuwe werkomgeving. Met het uitvoeren van opdrachten en het beantwoorden van vragen leren je nieuwe collega’s op een originele wijze het bedrijf kennen! Ben je op zoek naar een introductie dag voor nieuwe medewerkers? Kies dan voor onze Onboarding Scenario in Antwerpen.

Inclusief

  • Professionele presentator/coach 
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit  
  • Prijsuitreiking 
  • Geschikt voor elke locatie 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

0032 – 38 08 42 28

Stuur ons een bericht

Leuke introductie voor nieuwe medewerkers in Antwerpen | Onboarding Scenario

Het is fijn om als nieuwe collega een warm welkom te krijgen, maar hoe leer je het bedrijf in korte tijd echt in alle facetten kennen? Er werken in grote organisaties vaak veel mensen en dat kan nogal prikkelend zijn als je net aan boord bent gestapt. Tijdens de gamification Onboarding Scenario leren de nieuwe medewerkers op een leuke manier het bedrijf kennen.

Wat kun je verwachten van het Gamification Onboarding Scenario Teamuitje in Antwerpen? 

De kersverse medewerkers leren het bedrijf en hun nieuwe collega’s op een originele en interactieve wijze kennen. Op een tablet verschijnen verschillende vragen en opdrachten. Vragen over het bedrijf, een persoonlijk bericht van de directeur of opdrachten over de kernwaarden van het bedrijf: het kan allemaal voorbijkomen! Ook foto –en video opdrachten ontbreken niet. Op die manier maken de nieuwe medewerkers spelenderwijs kennis met het bedrijf en hun nieuwe collega’s. Uit ervaring weten wij dat zo’n kennismaking dag heel goed werkt om de verbinding van het team te versterken! 

Offerteaanvraag

Ben je op zoek naar een leuke introductie voor nieuwe medewerkers? Kies voor onze Gamification Onboarding Scenario en zorg daarmee voor een geweldige eerste indruk van de organisatie. Alles is bespreekbaar om de nieuwe medewerkers van harte welkom te heten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsuitje is behalve in Antwerpen ook te boeken in de grote steden van Nederland zoals bijvoorbeeld Rotterdam, Breda en Den Bosch.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele presentator/coach 
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit  
  • Prijsuitreiking 
  • Geschikt voor elke locatie 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

0032 – 38 08 42 28

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen