Waterproeverij in Antwerpen

» Uitje » Waterproeverij-in-antwerpen

proeverij workshop

Tijdens dit leuke en leerzame bedrijfsuitje in Antwerpen leer je dat niet al het water als twee druppels op elkaar lijken! Je zult je verbazen over hoeveel variatie er is in de smaken van water. De watersommelier leert jullie water proeven en smaken herkennen. Ontdek de wondere wereld van het water tijdens dit unieke bedrijfsuitje in Antwerpen!

Inclusief

  • Waterspecialisten
  • Diverse soorten water
  • Quiz
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

0032 – 38 08 42 28

Stuur ons een bericht

De wondere wereld van het water | Waterproeverij in Antwerpen

Samen met je collega’s ontdek je de wondere wereld van het drinkwater tijdens dit bedrijfsuitje in Antwerpen. De waterproeverij in Antwerpen is een educatieve workshop waar je echt leert proeven wat er uit de kraan of uit de fles komt. Al het water dat jij en je collega’s gaan proeven smaakt anders. Water uit een bron, water uit de kraan en mineraalwater: daar zit meer verschil in dan je denkt. Naast het proeven doen jullie veel kennis op over water. Wist je bijvoorbeeld dat bronwater juist niet direct uit de bron komt en mineraalwater wel? Wie van de grote waterbedrijven is echt goed bezig met het milieu? Hoe ontstaat de smaak van water? Tijdens deze workshop krijg je antwoord op deze en nog talloze andere vragen! Aan het einde van de dag heb je een waterval aan kennis over water!

Wat kun je verwachten van de Waterproeverij in Antwerpen?

Bij deze workshop worden de deelnemers welkom geheten door de waterspecialisten bij een locatie in Antwerpen of op een zelfgekozen locatie. Na de introductie gaan we beginnen met proeven! De waterspecialisten vertellen je alles over het water dat jij dagelijks consumeert. De deelnemers worden meegenomen in de wondere wereld van het water en leren over alles wat met water en waterwinning te maken heeft. Zo leer je bijvoorbeeld dat hoe sterker de smaak van het water is, des te meer mineralen er in het water zijn opgelost. Mineralen zorgen voor onze gezondheid, maar zorgen ook voor een veelzijdig smaakpalet in het water. Wat zijn de verschillen tussen hard en zacht water? En ook de temperatuur van het water, de aanwezigheid van koolzuur en het glas waarin het water wordt geserveerd: het speelt allemaal een rol in de smaakbeleving!

Offerteaanvraag

Wil je dit leuke en leerzame bedrijfsuitje in Antwerpen boeken? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Waterspecialisten
  • Diverse soorten water
  • Quiz
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

0032 – 38 08 42 28

Stuur ons een bericht

8.3
Reviews 422 beoordelingen klanten vertellen