Summer Dream Party in Antwerpen

» Uitje » Summer-dream-party-wit-is-it-in-antwerpen

bedrijfsfeest

Leer je collega’s een op een heel andere manier kennen tijdens het bedrijfsuitje Summer Dream Party in Antwerpen! Een ontspannen en zomers teamuitje waarbij je in tropische sferen lekker eet, drinkt en danst met elkaar. Je gaat deze avond van de Scheldestad naar een tropisch strand op de Seychellen! Met het bedrijfsfeest Summer Dream Party waan je je even in een compleet andere wereld!  

Inclusief

 • Aankleding
 • Fotograaf
 • Entertainment
 • DJ / Live muziek
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Dinerbuffet en hapjes
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

0032 – 38 08 42 28

Stuur ons een bericht

Een bedrijfsfeest in zomerse sferen in Antwerpen

Een uniek themafeest in Antwerpen waar jong en oud van een heerlijke avond genieten. Tijdens het bedrijfsuitje Summer Dream Party in Antwerpen komen jij en je collega’s in tropische sferen. Eet, drink en shake je heupen op de dansvloer! Denk je dat je officieel te oud bent om lekker te dansen? Welnee! Tijdens deze avond beleef je je tweede jeugd! Desgewenst kun je ook een thema aan de avond koppelen zoals een dresscode of een filmthema. Suggestie: een James Bond-thema: ‘Shaken, not stirred!’

Wat kun je verwachten tijdens de Summer Dream Party in Antwerpen?

Dit bedrijfsfeest in Antwerpen wordt geheel naar wens samengesteld en door ons georganiseerd. De locatie, styling, hapjes en alles wat er bij zo’n avond komt kijken: die zorgen nemen wij je uit handen. Bij de ontvangst in een gezellige horecalocatie in het prachtige centrum van Antwerpen worden jij en je collega’s ontvangen met een drankje. Jullie worden begeleid naar The White Lounge waar een uitgebreid dinerbuffet klaarstaat. Zo heb je nog ook even lekker de tijd om gezellig met je collega’s bij te praten. Zodra iedereen verzadigd is na het diner, neemt de DJ de regie over en kunnen de voetjes van de vloer! Samen met diverse live acts verzorgt de DJ een grandioos optreden. Laat je meevoeren door de muziek en ontdek wie de soepelste heupen heeft! Wil je gewoon even rustig zitten en een drankje doen? In The White Lounge ben je welkom. Dit is een ontspannen bedrijfsuitje met voor ieder wat wils!

Offerteaanvraag

Dit bedrijfsfeest in Antwerpen kan geheel op maat worden samengesteld. Heb je zelf een locatie, een bepaalde DJ of artiest in gedachte? Of wil je de avond zelf van een leuk thema voorzien? Alles is bespreekbaar, het is immers jullie avond! Mocht je interesse hebben in een heerlijke avond met je collega’s? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Behalve in Antwerpen bieden wij dit uitje ook aan in de grote steden van Nederland zoals Rotterdam, Eindhoven en Maastricht.

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Aankleding
 • Fotograaf
 • Entertainment
 • DJ / Live muziek
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Dinerbuffet en hapjes
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

0032 – 38 08 42 28

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen