Bedrijfsfeest Machtig Marrakech – 1001 nachten Antwerpen

» Uitje » Bedrijfsfeest-machtig-marrakech-1001-nachten-antwerpen

arrangement bedrijfsfeest

Van Antwerpen naar Marrakech is maar een kleine stap tijdens dit bedrijfsfeest! Wij veranderen de Scheldestad voor één avond in het betoverende Marrakech. Je waant je tijdens deze compleet verzorgde avond in een sprookje van 1001 nacht! Een spetterend bedrijfsfeest in Antwerpen. 

Inclusief

 • Uitnodigingen in stijl
 • Fotograaf
 • Aankleding van locatie
 • Entertainment
 • Licht en geluid
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Diner of buffet
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

0032 – 38 08 42 28

Stuur ons een bericht

Tijdens een bedrijfsfeest van Antwerpen naar Marrakech! 

Bij dit unieke bedrijfsuitje transformeert de Scheldestad voor een avond in het sprookjesachtige Marrakech. Van de Meir naar de Medina en van friet met stoofvlees naar couscous en tajine in een handomdraai! Je waant je echt in de Parel van het Atlasgebergte met zijn smalle steegjes, kleurrijke kraampjes, heerlijk eten en buikdanseressen.

Wat kun je verwachten tijdens het bedrijfsuitje Machtig Marrakech in Groningen?  

De deelnemers worden welkom geheten op een locatie in het prachtige oude centrum van Antwerpen, maar dat je nog in Antwerpen bent, ben je binnen no time vergeten: je waant je gelijk in Oosterse sferen! Marrakech is fameus om het heerlijke eten, de gastvrijheid en kleur! Daarom is ‘De Rode Stad’ één van de bijnamen van Marrakech. Bij aankomst worden jullie welkom geheten door de Sultan en zijn harem. Tijdens de ontvangst krijgen jij en je collega’s een welkomstdrankje aangeboden. Genietend van het drankje kunnen jullie alle indrukken op je in laten werken. Na de introductie gaat het feest echt beginnen! De hele avond is er een uitgebreid drank-assortiment tot jullie beschikking. De hoge temperatuur en droogte maakt nou eenmaal dorstig! En voor de stevige trek hebben onze chefs een overheerlijk diner verzorgd. Terwijl je uitgebreid geniet van de Marokkaanse kookkunsten zorgen de marktlui voor vermaak met mooie acts. 

Wanneer de magen gevuld zijn, is er nog genoeg tijd om de bijzondere plekken van Marrakech te ontdekken. Ga je naar de waarzegster die jouw toekomst weet te voorspellen? Durf jij het aan om op de foto te gaan met de buikdanseres en haar reuzenpython? Of ga je een masterclass buikdansen volgen? Je kunt het allemaal beleven tijdens het magische bedrijfsuitje Machtig Marrakech in Antwerpen! 

Ben je even toe aan wat rust en wil je bijkomen van alle hectiek op het plein? Relax dan op een Oosters hemelbed, vol met zachte kussens onder het genot van een heerlijk kopje Marokkaanse appelthee of geniet van een waterpijp. Het gezellige en warme kaarslicht doet je ontspannen waardoor je helemaal tot rust komt. Een ontspannen bedrijfsuitje in de Scheldestad vol genot en verleidingen!

Offerteaanvraag

Dit bedrijfsfeest is geheel op maat samen te stellen en kan plaatsvinden op elke gewenste locatie. Alles is bespreekbaar! Wil jij ook zo’n magische avond beleven met je collega’s? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit personeelsuitje is behalve in Antwerpen ook te boeken in de grote steden van Nederland zoals Rotterdam, Eindhoven en Maastricht.

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Uitnodigingen in stijl
 • Fotograaf
 • Aankleding van locatie
 • Entertainment
 • Licht en geluid
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Diner of buffet
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

0032 – 38 08 42 28

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen