Typisch Antwerpen

Ben je bezig met de organisatie van een teamuitje in Antwerpen? Wauw! Wat een geluk dat jullie je evenement daar gaan organiseren, Antwerpen is namelijk een geweldige stad om je bedrijfsuitje te organiseren. Er is van alles te zien en te beleven, er zijn leuke horecalocaties met heerlijk eten en de bezienswaardigheden stellen nooit teleur. Bekijk onze typisch Antwerpse bedrijfsuitjes op deze pagina.

Organiseer een origineel bedrijfsuitje in Antwerpen

Antwerpen staat al sinds de 16e eeuw bekend als de belangrijkste diamantstad ter wereld. Niet alleen is Antwerpen bekend om zijn diamanten, maar ook als perfecte stad voor een bedrijfsuitje! Er is veel te zien en te beleven tijdens verschillende actieve of juist meer ontspannende activiteiten. Wil je het centrum van Antwerpen inclusief bezienswaardigheden graag ontdekken? Kies dan voor een stadsspel. Tijdens een stadsspel ga je het centrum in, uitgerust met de benodigde spelmaterialen en een tablet. De tablet wordt aangestuurd via GPS en leidt jouw team langs de mooiste bezienswaardigheden, zoals het prachtige historische Centraal Station, Onze-Lieve-Vrouw kathedraal van maar liefst 123 meter hoog. Ontdek verschillende interessante weetjes over Antwerpen tijdens ons Geheimen van Antwerpen stadsspel. Door opdrachten goed te voltooien en kennisvragen te beantwoorden ontdek je steeds meer weetjes over de stad aan de Schelde. Een ontdekkingstocht vol kennis, gezelligheid en actief bezig zijn. Een echt teambuilding uitje in België. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Onze top 3 typisch Antwerpse uitjes

Cultureel antwerpen

Tijdens dit culturele bedrijfsuitje in Antwerpen leer je de Scheldestad in al zijn glorie kennen. Je wandelt met je collega’s onder begeleiding van een stadsgids door het mooie oude centrum van Antwerpen. Al het moois dat Antwerpen te bieden heeft trekt aan je voorbij, er staat een museumbezoek gepland en je speelt samen een leuk spel. Een veelzijdig en actief uitje waarbij je de stad van de ‘Sinjoren’ in al zijn facetten leert kennen.     

Walking dinner antwerpen

Met dit teamuitje in Antwerpen combineer je het actieve met het culinaire! Tijdens het bedrijfsuitje Walking Dinner in Antwerpen leer je de stad op een unieke manier kennen. Onder begeleiding van een ervaren stadsgids wandel je door het wonderschone centrum van Antwerpen. Tussendoor geniet je van een heerlijk driegangendiner in twee verschillende restaurants in het bruisende centrum van Antwerpen.

escape city in antwerpen

Escape City is een actief bedrijfsuitje in het centrum van Antwerpen. Dit 3,5 uur durende spel bevat opdrachten, clues, codes en kennisvragen. Lukt het jou en je collega’s om de juiste antwoorden te vinden en zo te ontsnappen uit het historische centrum van Antwerpen? Kom erachter tijdens dit spannende teambuilding uitje in Antwerpen! Samenwerking en communicatie zijn essentieel tijdens dit stadsspel.

bedrijfsuitjes in Antwerpen

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Antwerpen te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer typisch Antwerpse uitjes

stadswandeling met stadsspel

Een heerlijke stadswandeling door de prachtige historische binnenstad van Antwerpen. Een mooie en leerzame wandeling waarbij je alles over de rijke historie van de Scheldestad komt te weten. Deze wandeltocht is uit te breiden met een dinerspel of stadsspel waarbij je met je collega’s opdrachten in de stad gaat uitvoeren. Zo maak je er een gezellig, actief en informatief bedrijfsuitje van!

escape dinner in antwerpen

Dit bedrijfsuitje in Antwerpen biedt zowel spanning als ontspanning! Jij en je collega’s dienen te ontsnappen aan een labyrint van raadsels, codes en opdrachten. De spannende escape game wordt tussen de gangen van een heerlijk driegangendiner diner door gespeeld. Goede samenwerking is de sleutel tot succes. Dat maakt dit uitje ook tot een perfecte teambuilding game!

pubquiz in antwerpen

Noem maar eens een bedrijfsuitje die gezelliger is dan een Pubquiz met je collega’s in Antwerpen! Hoe staat het met jullie algemene kennis en hoeveel nutteloze feitjes (die op deze avond dus totaal niet nutteloos zijn!) zitten er in de hoofden verstopt? Zit jij in een sterrenteam doordat jullie met gebundelde krachten veel weten? Ontdek het tijdens dit gezellige bedrijfsuitje Pubquiz in Antwerpen! 

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen