Ontdek de Mol dinerspel in Antwerpen

» Uitje » Ontdek-de-mol-dinerspel-in-antwerpen

bekend van TV dinerspel

Een spannend en interactief teamuitje in Scheldestad Antwerpen! Speel samen met je collega’s het spannende en actieve Ontdek de Mol dinerspel in Antwerpen. In teams gaan jullie aan de slag om de opdrachten tot een succesvol einde te brengen, maar kijk uit: er zit een Mol in jouw team die de boel probeert te saboteren. Heb jij snel in de gaten wie het is? Of ben jij zelf de Mol?

Inclusief

  • Een professionele spelleider   
  • Spelmateriaal per team  
  • Driegangendiner 
  • Prijsuitreiking  
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

52.50,- vanaf prijs p.p.

Pers.  Prijs 
> 50  € 52,50 p.p excl. BTW 
30 - 49  € 57,50 p.p excl. BTW 
20 - 29  € 61,50 p.p excl. BTW 

Onze eventmanager helpt graag!

0032 – 38 08 42 28

Stuur ons een bericht

Ontdek de Mol tijdens dit spannende dinerspel in Antwerpen 

Tijdens dit teamuitje genieten jij en je collega’s van een overheerlijk driegangendiner in de bruisende binnenstad van Antwerpen. Dat is het ontspannende gedeelde van de avond, want tussen de gangen door spelen jullie het spannende dinerspel Ontdek de Mol. Het is van cruciaal belang dat al je zintuigen op standje messcherp staan! De Mol heeft vooraf flink de tijd gehad om te bedenken hoe hij of zij de opdrachten die het team krijgt kan dwarsbomen. Het gaat erom dat jouw team de opdrachten goed uitvoert en daarmee zoveel mogelijk geld voor de pot verdient. De Mol probeert dat bedrag op geniepige wijze juist zo laag mogelijk te houden.

Wat kun je verwachten tijdens het Ontdek de Mol Dinerspel in Antwerpen?

De deelnemers worden voor dit teambuilding uitje welkom geheten in een horecalocatie in het centrum van Antwerpen. Er volgt een speluitleg en daarna worden de teams bekend gemaakt, het spel kan beginnen! Ga van één ding uit tijdens dit stadsspel: de enige persoon die je kunt vertrouwen ben je zelf! Tussen het heerlijke driegangendiner door krijgt jouw team opdrachten. Denk aan codes, raadsels en hersenkrakers. Durf jij het aan om dit spannende dinerspel te spelen en denk je de Mol te kunnen ontmaskeren? 

Tijdens opdienen van het dessert komen de Mollen bovengronds. De winnaars van het spel winnen een mooie prijs en de eeuwige roem. Natuurlijk worden de Mol-acties gedeeld en krijgt ook de beste Mol een verdiende prijs. Had jij de juiste Mol in de peiling? Het is in elk geval zeker dat er na afloop nog flink zal worden nagepraat over dit zenuwslopende teamuitje! 

Offerteaanvraag

Ben je enthousiast geworden? En denk je dat je de Mol kunt demaskeren? Of misschien ben je zelf wel de perfecte Mol! Ontdek het tijdens dit spannende dinerspel in Antwerpen. Dit teambuilding uitje is behalve in Antwerpen ook te boeken in grote steden van Nederland zoals bijvoorbeeld Eindhoven, Maastricht en Rotterdam. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Een professionele spelleider   
  • Spelmateriaal per team  
  • Driegangendiner 
  • Prijsuitreiking  
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

52.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers.  Prijs 
> 50  € 52,50 p.p excl. BTW 
30 - 49  € 57,50 p.p excl. BTW 
20 - 29  € 61,50 p.p excl. BTW 

Onze eventmanager helpt graag!

0032 – 38 08 42 28

Stuur ons een bericht

8.3
Reviews 424 beoordelingen klanten vertellen