Gamification: Walk the Talk Antwerpen

» Uitje » Walk-the-talk-gamification-antwerpen

gamification training

Het bedrijfsuitje Walk The Talk in Antwerpen is een zeer geschikt teamuitje als je het nuttige met het aangename wil combineren. De werknemers maken op een leuke manier kennis met de missie, visie en kernwaarden van het bedrijf. Tijdens deze game gaan jullie in teams van 3 tot 5 personen het prachtige, oude centrum van Antwerpen in om samen uitdagende opdrachten te voltooien die alles te maken hebben met de kernwaarden van de organisatie!

Inclusief

  • Persoonlijk intake gesprek
  • Begeleiding door een gecertificeerde trainer/coach
  • Originele afsluitende presentatie
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

0032 – 38 08 42 28

Stuur ons een bericht

Focus op de kernwaarden tijdens de Gamification Walk The Talk in Antwerpen

Tijdens het bedrijfsuitje Walk the Talk in Antwerpen worden de werknemers flink aan de kaak gevoeld. Wat weet iedereen eigenlijk van de missie, visie en kernwaarden van de organisatie? Het is een actief en uitdagend uitje. Niet alleen voor de nieuwe medewerkers, maar ook voor de veteranen binnen het bedrijf! De teams van 3 tot 5 personen gaan het bruisende centrum van Antwerpen in, gewapend met een tablet en plattegrond. De tablet wordt aangestuurd via een GPS-signaal. Al wandelend komen jullie verschillende obstakels en opdrachten tegen. Op de tablet wordt alles vastgelegd: Foto-en video opdrachten, quizvragen over het bedrijf en natuurlijk vragen over de historische Scheldestad! Dit is een actief teambuildingsuitje dat leuk en leerzaam tegelijk is!

Wat kun je verwachten van Gamification Walk The Talk in Antwerpen?

De deelnemers verzamelen bij een besproken locatie in Antwerpen. Dit kan in een gezellige horecalocatie in het centrum van de Scheldestad zijn, maar er kan desgewenst ook bij het bedrijf worden afgesproken. Na de introductie worden de teams bekend gemaakt en dan gaat het spel van start! De teams krijgen allemaal een tablet mee en zijn klaar om op pad te gaan. Je moet je zo snel mogelijk bewegen naar het eerste punt dat verschijnt op de kaart in de tablet. 

Onderweg wordt al rap duidelijk waar we naar toe gaan. Welke kernwaarden zijn er eigenlijk binnen het bedrijf? Hoe kunnen we die bij elkaar brengen en wat moeten we doen om de opdrachten te voltooien? De kernwaarden zijn belangrijk voor de organisatie, maar wat verstaan jij en je teamgenoten daar nou eigenlijk onder? Jullie leggen dit vast in verschillende foto- en video opdrachten die onderweg op jullie pad komen. Creativiteit loont! De begeleiding ziet in het systeem de informatie binnenkomen en houdt continu in de gaten waar de teams zich bevinden. 

De tijd tikt gestaag door en als de tijd voorbij is keer je terug naar de beginlocatie. Met een coach die is gespecialiseerd in verandertrajecten binnen organisaties gaan we uitgebreid reflecteren. Er bestaan geen goede of foute antwoorden: we willen de discussie starten. De uiteindelijke bedoeling is dat de kernwaarden gaan leven binnen het team.  

Een aantal voorbeelden 

  • Missie en principes vormen samen de visie voor een bedrijf. Welke van de twee is volgens jullie de meest belangrijke en waarom? 
  • Wat versta jij onder kernwaarden en waarom? Vertel je verhaal in een videoboodschap van maximaal 30 seconden 

Offerteaanvraag

Wil je jouw medewerkers bewuster maken van de kernwaarden van jullie organisatie? Kies voor onze Gamification: Walk the Talk in Antwerpen om je personeel op een unieke en interactieve manier echt goed kennis te laten maken met je bedrijf. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsuitje kan behalve in Antwerpen ook in de grote steden van Nederland worden geboekt zoals bijvoorbeeld in Rotterdam en Breda. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Persoonlijk intake gesprek
  • Begeleiding door een gecertificeerde trainer/coach
  • Originele afsluitende presentatie
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

0032 – 38 08 42 28

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen