Voorjaarsuitjes in Antwerpen

Tijdens de lente komt het zonnetje weer vaker tevoorschijn en dan wil je lekker buiten zijn! Wil jij een outdoor bedrijfsuitje in Antwerpen boeken in het voorjaar? Geniet van de mooie straten en parken die Antwerpen rijk is. Op deze pagina geven wij onze favoriete outdoor voorjaarsuitjes weer. Ga je voor een actief stadsspel, een sportief bedrijfsuitje in het prachtige Stadspark of ga je liever voor een stadswandeling met gids in het centrum van Antwerpen? Ontdek de vele mogelijkheden in Antwerpen voor leuke voorjaarsuitjes.

een outdoor bedrijfsuitje organiseren in Antwerpen

Ben je op zoek naar een outdoor bedrijfsuitje in Antwerpen? Nu de lente is begonnen is het weer tijd voor een gezellig bedrijfsuitje in de buitenlucht. Maak jouw team sterker, hechter en energieker tijdens een van onze teambuildingsactiviteiten in Antwerpen. Geniet van de omgeving, het spel en je collega’s tijdens onze uitdagende stadsspellen. Wil je een stadsspel combineren met een lunch of diner in een gezellige horecalocatie? Laat ons je wensen weten en wij van Uitjesbureau Antwerpen organiseren het graag voor je! Samen gaan we er een geslaagde dag van maken.

onze top 3 voorjaarsuitjes

De zon schijnt weer en er komen langzaam weer bladeren in de bomen. Dat betekent dat het tijd is om er weer op uit te gaan met je collega’s! Speel een actief stadsspel in het prachtige centrum van Antwerpen. Geniet van het frisse lente zonnetje in je gezicht en strijd samen met je team voor de winst. Voltooi uitdagende opdrachten, hersenkrakers en foto -en video opdrachten samen met je teamgenoten. Onze tablets met GPS wijzen je de weg door de stad. Tijdens onze stadsspellen wandel je ongeveer 5 km. 

Wie is de Mol antwerpen

Wie is de Mol is een begrip in Nederland en België. In samenwerking met de originele makers van het Wie is de Mol tv-programma, ‘IDTV’, laten we jou en je collega’s zelf ervaren hoe het is om in de schoenen te staan van de kandidaten of zelfs van de Mol. Wij hebben als enige evenementenbureau een licentie om het officiële Wie is de Mol-spel als bedrijfsuitje aan te bieden. Alleen bij ons vind je dus alle filmpjes, bekende acteurs, jokers, vrijstellingen en Wie is de Mol-tunes. Natuurlijk is er ook de bekende eindtest van 10 vragen over de handelingen van de Mol.

Monopoly Streets stadsspel

Jij en je collega’s zijn op deze dag de nieuwe vastgoedmagnaten van Antwerpen. Evenals met het bordspel, moet je ervoor zorgen dat je de mooiste en duurste straten en gebouwen van de Scheldestad verovert en daarmee de huizenmarkt in handen krijgt. Door het uitvoeren van de opdrachten verdien je geld. Met dat geld krijg je de kans om de mooiste gebouwen en straten te kopen. Op die manier verover je stukje bij beetje de oude binnenstad van ‘’t Stad’. Koop de Meir, de Vlaaikensgang, de Groenplaats of het majestueuze Centraal Station.

Penoze Antwerpen stadsspel

Dit misdaadspel Penoze in Antwerpen is een spannend en actief teamuitje in het mooie, oude centrum van Antwerpen. Het verhaal is als volgt: door een ongelukkige samenloop van omstandigheden zijn jij en je collega’s betrokken geraakt bij een grote drugsdeal. Jullie zijn plotsklaps in het bezit gekomen van 1000 kilo cocaïne. Leg dat maar eens uit aan oom agent. Dus het doel is helder: jullie moeten heel snel van dat poeder afkomen. Maar hoe pak je dat aan? Wat weet jouw team hierop te verzinnen? Zijn jullie slimme smokkelaars? Of loop je in de val…?

bedrijfsuitjes in Antwerpen

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje in het voorjaar in Antwerpen? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in het voorjaar in Antwerpen te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer voorjaarsuitjes

Escape City met bierproeverij

Als je denkt aan een dagje Antwerpen dan denk je ook aan bier, zeg eerlijk! Een dagje Antwerpen is niet compleet zonder een bolleke of een pintje. Tijdens dit bedrijfsuitje proberen jij en je collega’s eerst te ontsnappen uit de binnenstad van Antwerpen, daarna is het tijd voor een heerlijke proeverij. Een actief bedrijfsuitje waarbij jullie door het voltooien van opdrachten en het oplossen van vraagstukken binnen de gestelde tijd moeten ontsnappen. Slechts één brug, straat of steeg leidt naar de uitgang. Welk team lukt het om als eerste de uitgang te vinden?

Walking dinner in antwerpen

Het bedrijfsuitje Walking Dinner in Antwerpen geeft je alles wat een teamuitje zo leuk maakt: het is actief, sociaal, origineel en daarbij wordt er ook nog een heerlijk diner geserveerd. Dit bedrijfsuitje leert jou en je collega’s de meest mooiste plekjes van Antwerpen kennen. Jullie genieten van een fantastisch driegangendiner in twee verschillende restaurants in het centrum van ‘t Stad, zoals de Antwerpenaren hun stad liefkozend noemen. Na elke gang gaan jullie weer op pad met de stadsgids die alles weet te vertellen over Antwerpen.

Win voor de voedselbank

The winner takes it all tijdens dit maatschappelijke bedrijfsuitje in Antwerpen! Tijdens het stadsspel Win voor de Voedselbank in Antwerpen voer je met je collega’s verschillende opdrachten uit. De opdrachten variëren van kennisvragenfoto – en video opdrachten tot het oplossen van codes en raadsels. De hele middag staat in het teken van de Voedselbank. Dat is het doel waar we voor spelen! Tijdens dit maatschappelijk verantwoorde bedrijfsuitje strijden jullie met z’n allen om de broodnodige centen voor de Antwerpse Voedselbank binnen te halen. 

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen