De Duurzaamste Mens | Educatieve game Antwerpen

» Uitje » De-duurzaamste-mens-educatieve-game-antwerpen

humor quiz teambuilding

Ontdek duurzaamheid op een nieuwe manier met "De Duurzaamste Mens" in Antwerpen - een interactief teamuitje dat kennis, inzicht en creativiteit op de proef stelt. Dit avontuurlijke spel biedt niet alleen competitie, maar ook samenwerking, reflectie en groei. Laat je inspireren om een verschil te maken voor jezelf, je team en de wereld om ons heen.

Inclusief

  • Professionele spelbegeleiding  
  • Bijhorende spelmaterialen 
  • Tablet per team
  • Prijsuitreiking 
  • Educatieve teambuilding
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2.5 uur

33.50,- vanaf prijs p.p.

t/m 20 personen € 795,00
21 t/m 40 personen € 39,50 p.p.
41 t/m 75 personen € 37,50 p. p.
76+ personen € 33,50 p.p.
Prijzen excl. btw

Onze eventmanager helpt graag!

0032 – 38 08 42 28

Stuur ons een bericht

Educatief Teamuitje de Duurzaamste Mens

Stel je voor: een avontuurlijke reis door de wereld van duurzaamheid, verpakt in een opwindend spel dat teams en organisaties uitdaagt om hun grenzen te verleggen en samen te groeien. Dat is precies wat het groepsuitje De Duurzaamste Mens in Antwerpen biedt - een unieke ervaring die de conventionele ideeën over duurzaamheid op hun kop zet en nieuwe inzichten brengt op een speelse en boeiende manier. Het begint allemaal met de erkenning dat de kracht van verandering ligt bij de mensen. Of het nu gaat om het transformeren van een individu of het verduurzamen van een hele organisatie, de sleutel ligt in het inspireren en betrekken van de medewerkers. En dat is precies wat "De Duurzaamste Mens" doet - het biedt een platform waarop teams samen kunnen werken, leren en groeien, terwijl ze de wereld van duurzaamheid verkennen.

Wat valt er te verwachten van de Duurzaamste Mens?

In plaats van een saaie lezing of een conventionele workshop, dompelt "De Duurzaamste Mens" de deelnemers onder in een interactief en uitdagend spel. Geïnspireerd door het populaire TV-format "De Slimste Mens", brengt het teams van vier personen samen in een strijd om kennis, inzicht en creativiteit. Maar in plaats van trivia en algemene kennis, draait het hier allemaal om duurzaamheid - van de impact van onze levensstijl tot de mogelijkheden van een duurzame economie. Maar het draait niet alleen om competitie. Het draait ook om samenwerking, reflectie en groei. Tijdens het spel ontdekken deelnemers niet alleen nieuwe feiten en inzichten, maar ook nieuwe manieren om duurzaamheid toe te passen in hun eigen leven en werk. En het beste van alles? Het winnende team wordt niet alleen beloond met de titel "De Duurzaamste Mens", maar ook met een dieper begrip en een grotere betrokkenheid bij duurzaamheid.

Maar daar stopt het niet. Voor organisaties die verder willen gaan, biedt "De Duurzaamste Mens" ook aanvullende opties aan, zoals een publieksprijs en de mogelijkheid om de vragen aan te passen aan specifieke behoeften en doelen. En voor degenen die echt willen investeren in duurzaamheid, is er zelfs een vervolgtraject beschikbaar, in samenwerking met onze partner "Robin Good" - een bedrijf dat gespecialiseerd is in duurzaam ondernemen. Kortom, "De Duurzaamste Mens" is niet alleen een spel, het is een reis van ontdekking, groei en positieve verandering. Doe mee, ontdek en laat je inspireren om een verschil te maken - voor jezelf, je team en de wereld om ons heen.

Offerteaanvraag

Dit duurzame bedrijfsuitje in Antwerpen is een uitstekende gelegenheid om de banden binnen je team te versterken, nieuwe kwaliteiten van je collega's te ontdekken en de creativiteit te bevorderen door het uitvoeren van diverse vragen en opdrachten. Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele spelbegeleiding  
  • Bijhorende spelmaterialen 
  • Tablet per team
  • Prijsuitreiking 
  • Educatieve teambuilding
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2.5 uur

33.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

t/m 20 personen € 795,00
21 t/m 40 personen € 39,50 p.p.
41 t/m 75 personen € 37,50 p. p.
76+ personen € 33,50 p.p.
Prijzen excl. btw

Onze eventmanager helpt graag!

0032 – 38 08 42 28

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen