Borrelboot met pubquiz en diner in Antwerpen

» Uitje » Borrelboot-met-pubquiz-en-diner-antwerpen

arrangement quiz

Met dit dag arrangement kun je genieten van Antwerpen zoals een echte ‘Sinjoor’ dat ook zou doen. Speel daarna een gezellige Pubquiz in de altijd bruisende Scheldestad! Antwerpen is als diamantstad een juweel om doorheen te lopen, maar al varend door de Scheldekaaien en de havens leer je de schoonheid van Antwerpen op een andere manier kennen! Na de boottocht is het tijd voor een heerlijk diner en quiz. Het perfecte bedrijfsuitje om te ontspannen.  

Inclusief

  • Borrelboot met schipper (1,5 uur)  
  • Onbeperkte drankjes uit Hollandse Bar (1,5 uur)  
  • Professionele quizmaster  
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit   
  • Uitgebreid driegangendiner 
Prijs & Details

20 - 100 personen

4 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

0032 – 38 08 42 28

Stuur ons een bericht

Rondvaart de haven van Antwerpen met Pubquiz en diner

Onze borrelboot wiegt jou en je collega’s ontspannen door de Schelde, de slagader van Antwerpen. Nadat jullie weer aan wal zijn, volgt er een copieus diner en aansluitend een Pubquiz met je collega’s! Een ontspannen teamuitje waarbij plezier en gezelligheid centraal staat. De vragen in de Pubquiz kunnen over van alles gaan: over de actualiteit, sport, geschiedenis, muziek, literatuur, Tv-programma’s: het kan allemaal! En natuurlijk over Antwerpen. Waarom worden Antwerpenaren ‘Sinjoren’ genoemd? Wat is een Roggeverdommeke? Hoe maak je Antwerpse koffie en wat zijn Antwerpse handjes? Zomaar wat vragen die voorbij kunnen komen. Voeg een ronde met vragen over jullie organisatie toe en maak de quiz hiermee persoonlijk. De Pubquiz kan zo leuk gemaakt worden als jullie maar willen! 

Wat kun je verwachten van de boottocht met pubquiz en diner in Antwerpen?  

De deelnemers worden welkom geheten bij de borrelboot aan de oever van de Schelde. Daar begint een heerlijke rondvaart door de Scheldekaaien en de havens van Antwerpen. Aan boord wordt er een fijne versnapering geserveerd. Terwijl jullie genieten van een drankje en de prachtige uitzichten die Antwerpen biedt, kun je je vast voorbereiden op de Pubquiz. De Pubquiz vindt plaats in een gezellige horecagelegenheid in het centrum van Antwerpen. Met jouw team probeer je zo veel mogelijk vragen goed te beantwoorden. De winnaars verdienen een mooie prijs en uiteraard de eeuwige roem! 

Wanneer de Pubquiz ten einde is zullen jullie vast trek hebben gekregen! Daar hadden wij al op gerekend, dus gelukkig staat er dan een overheerlijk driegangendiner voor jou en je collega’s klaar bij een sfeervolle horecalocatie in het gezellige centrum van Antwerpen. Een fijn en ontspannen teamuitje. Zo leer je je collega’s eens op een andere manier kennen!

Offerteaanvraag

Dit gezellige arrangement is geheel op maat samen te stellen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Borrelboot met schipper (1,5 uur)  
  • Onbeperkte drankjes uit Hollandse Bar (1,5 uur)  
  • Professionele quizmaster  
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit   
  • Uitgebreid driegangendiner 
Prijs & Details

20 - 100 personen

4 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

0032 – 38 08 42 28

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen