Bedrijfsfestival of bedrijfsevenement Antwerpen

» Uitje » Bedrijfsfestival-of-bedrijfsevenement-organiseren-in-antwerpen

arrangement bedrijfsfeest

Ben jij dit jaar de uitverkorene om een geweldig bedrijfsuitje in Antwerpen te organiseren voor je collega's? Natuurlijk kun je het jezelf makkelijk maken met een avondje uit eten, maar waarom zou je er dan niet gelijk een leuk festival van maken? Een bedrijfsfestival in Antwerpen kan alle richtingen op: een dancefestival, een foodfestival of een cultureel festival: you name it! Laat de organisatie maar aan ons over, daar hoef jij je hoofd niet over te breken.  

Inclusief

  • Unieke locatie in Antwerpen
  • Aankleding locatie
  • BBQ/Foodtrucks
  • Drankjes
  • DJ en/of band
Prijs & Details

Vanaf 50 personen

3 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

0032 – 38 08 42 28

Stuur ons een bericht

Een compleet verzorgd bedrijfsfestival in Antwerpen 

Hoe leuk is het om af en toe een gezellige activiteit te organiseren met je collega’s? Zo’n dag waarbij saamhorigheid, verbinding en gezelligheid samenvloeien. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vertel ons je plannen en ideeën en dan organiseren wij de dag geheel naar wens!

Ook over de locatie, indoor of outdoor, kunnen we samen sparren. Voor een indoor-event kun je bijvoorbeeld denken aan gerenommeerde event-locaties als Café Local of Dock 3 en voor een outdoor-event zijn er locaties als het Sint Anna-Strand, Sunset Beach of het Stadspark. Maar mocht je zelf een mooie locatie op het oog hebben dan kunnen we dat natuurlijk ook bespreken. Desgewenst kunnen we ook samen op locatie bezoek gaan.

We bekijken dus helemaal samen hoe je de dag wilt invullen. Wat voor soort festival past het beste bij jouw bedrijf en het team? Wat voor mensen werken er binnen jouw bedrijf? Aan de hand van die input stemmen wij het thema, de activiteiten, de muziek en het eten geheel af op jullie wensen. Even geen saaie congreszaal met oneindige rijen stoelen, maar een bruisend festival met alles er op en eraan, precies zoals jullie het graag willen. Een avond die voor ieder wat wils biedt. We garanderen dat alle deelnemers een onvergetelijke dag zullen hebben! 

Laat je inspireren

Heb je interesse om een bedrijfsfestival te organiseren voor jouw bedrijf in Antwerpen? Kom maar door met je plannen, dan maken wij er een topdag van! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan. Een bedrijfsfestival is behalve in Antwerpen ook te boeken in grote steden van Nederland zoals Rotterdam, Breda of Utrecht.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Unieke locatie in Antwerpen
  • Aankleding locatie
  • BBQ/Foodtrucks
  • Drankjes
  • DJ en/of band
Prijs & Details

Vanaf 50 personen

3 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

0032 – 38 08 42 28

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen