Kerst- en winteruitjes in Antwerpen

Een bedrijfsuitje tijdens de kerst en winter van 2023/2024 in Antwerpen is geweldig! De straten zijn gezellig aangekleed, er zijn verschillende markten en over vind je kraampjes met warme chocomelk en glühwein! Ondanks dat het fris is, kun je alsnog heel goed een uitje boeken tijdens de kerst- en wintermaanden. Op deze pagina geven wij onze favoriete uitjes weer. Ga je op pad en geniet je van de kerst en winterse uitstraling van de stad of kies je liever voor een warm, gezellig dinerspel in een van de vele horecalocaties?

een bedrijfsuitje in antwerpen

Tijdens de kerst en winter zijn onze dinerspellen erg populair. Wij snappen wel waarom, je zit lekker warm binnen en je hoeft niet bang te zijn dat het weer invloed heeft op jullie bedrijfsuitje. Onze dinerspellen vinden plaats in een horecalocatie of op een door jullie gekozen locatie. Het is belangrijk voor een dinerspel dat de locatie een aparte ruimte beschikbaar heeft. Dan kunnen jullie in alle rust een game spelen zonder dat je gestoord wordt door andere gasten. Naast het heerlijke diner wat er geserveerd wordt, staat ook het spel centraal. Wij bieden verschillende dinerspellen aan die variëren in diverse thema’s zoals spanning, humor of quizzen. Vooraf kijk je samen met onze event manager welke game het beste aansluit bij de wensen en interesses van jouw personeel. Op deze manier bezorg je iedereen een gezellige en leuke avond, waar nog lang over wordt nagepraat!

Wil je toch liever de buitenlucht in en een frisse neus halen tijdens de kerst- en wintermaanden? Tijdens deze seizoenen bieden wij ook nog steeds onze stadsspellen aan om te spelen tijdens een bedrijfsuitje in Antwerpen. Een stadsspel met de kerst en winter in Antwerpen is misschien koud, maar ook heel gezellig en knus! Laat je inspireren door onze leuke ideeën en samen organiseren we een geweldige middag, avond of compleet weekend voor jou en je collega’s. 

onze top 3 kerst- en winteruitjes

Als de kerst en winter weer om de hoek komen kijken, worden de dagen korter en is het weer vaak wisselvallig. Kies daarom voor een indoor uitje inclusief heerlijk driegangendiner. Dit is een greep uit onze dinerspellen in Antwerpen. Tijdens een dinerspel zit je lekker warm binnen en geniet je van een heerlijk driegangendiner terwijl je een uitdagende game speelt! Welk spel past het best bij jouw team? Of toch op zoek naar een zomers bedrijfsuitje? Bij ons is er voor ieder wat wils! 

La Casa de Papal VR dinerspel Antwerpen

La Casa de Papel in Antwerpen

La Casa de Papel is een bedrijfsuitje in Antwerpen waarbij spanning en ontspanning samensmelten! Ben jij ook zo’n fan van deze Spaanse Netflix-serie? Jij en je collega’s treden deze avond in de voetsporen van de hoofdpersonages die de Koninklijke Munt in Spanje proberen te infiltreren om zo zelf bankbiljetten te drukken. Lukt het jouw team om de oplossingen te vinden? Ontdek het tijdens deze levensechte virtual reality escape game in Antwerpen!

Charity Dinner game Antwerpen

Tijdens dit bedrijfsuitje in Antwerpen smelten het nuttige en het aangename samen. Jij en je collega’s gaan uit eten, spelen een spannend spel én jullie steunen ook nog eens een goed doel! Een bedrijfsuitje waarbij een goed doel wordt ondersteund noemen wij een MVO-bedrijfsuitje. MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Bindt de strijd aan met je collega’s tijdens een uitdagend dinerspel in Antwerpen. Wij doneren een bedrag van 5 euro per deelnemer aan jullie goede doel!  

Pubquiz in antwerpen

Je speelt met je collega’s de leukste Pubquiz van Antwerpen! De algemene kennis van de teams wordt flink op de proef gesteld. Bekende Pubquiz thema’s zoals actualiteit, geschiedenis, wetenschap, sport, muziek, literatuur en film komen uiteraard voorbij, maar natuurlijk passeren ook vragen over de stad Antwerpen de revue. In teams gaan jij en je collega’s de strijd met elkaar aan. De antwoorden worden doorgegeven met pen en papier op een speciaal Pubquiz antwoordformulier.

Teambuilding in antwerpen

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje tijdens de kerst en winter in Antwerpen? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Antwerpen te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer bedrijfsuitjes

Escape city in antwerpen

Hoe te ontsnappen uit de oude binnenstad van Antwerpen? Dat is de uitdaging voor jou en je collega’s in het historische centrum tijdens deEscape City in Antwerpen! Jullie gaan verdeeld in teams op pad door Antwerpen. Geniet van prachtig Antwerpen, maar laat je dus niet te veel door al het moois afleiden. Want hoe prachtig de stad ook is: het doel is om te ontsnappen! 

Escape dinner in antwerpen

Dit bedrijfsuitje in Antwerpen biedt zowel spanning als ontspanning! Jij en je collega’s dienen te ontsnappen aan een labyrint van raadsels, codes en opdrachten. Deze spannende escape game wordt tussen de gangen van een heerlijk driegangendiner diner door gespeeld. Goede samenwerking is de sleutel tot succes. Dat maakt dit uitje ook tot een perfecte teambuilding game!

Walking dinner in Antwerpen

Met dit teamuitje in Antwerpen combineer je het actieve met het culinaire! Tijdens het bedrijfsuitje Walking Dinner in Antwerpen leer je de stad op een unieke manier kennen. Onder begeleiding van een ervaren stadsgids wandel je door het wonderschone centrum van Antwerpen. Tussendoor geniet je van een heerlijk driegangendiner in twee verschillende restaurants in het centrum.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen