Gezellige teamuitjes in Antwerpen 2024!

teamuitjes antwerpen.jpg

Antwerpen, de prachtige stad aan de Schelde, staat bekend om zijn rijke geschiedenis, bruisende cultuur en pittoreske straatjes. Wat is er nu beter dan deze unieke sfeer te combineren met teambuilding en plezier tijdens een bedrijfsuitje? In 2024 nodigen we jou en je collega’s uit om deel te nemen aan een reeks onvergetelijke teamuitjes die Antwerpen te bieden heeft. Van het oplossen van mysterieuze moorden tot het ontdekken van culturele schatten, we hebben voor elk team wat wils. Laat je onderdompelen in de intrigerende wereld van de Scheldestad en beleef gezellige momenten met je collega’s. 

Moordspel Flikken Antwerpen

Wil je een bedrijfsuitje vol actie en spanning? Het Moordspel Flikken Antwerpen biedt een unieke ervaring in de oude binnenstad. Jij en je team worden ingezet als speciale eenheid om een mysterieuze moord op te lossen. Met drie verdachten en een complexe puzzel van motieven en intriges, is het aan jullie om de zaak te ontrafelen. Verwacht een boeiende combinatie van stadsspel, teambuilding en detectivevaardigheden. Wordt jouw team het eerste dat de zaak oplost en met de eer en een mooie prijs naar huis gaat?

Cultureel Antwerpen

Geniet van cultureel Antwerpen

Ontdek Antwerpen op een veelzijdige manier met het bedrijfsuitje “Geniet van Cultureel Antwerpen”. Onder begeleiding van een stadsgids wandel je door het historische centrum, geniet je van een museumbezoek en speel je samen een leuk spel. De stadsgids brengt de rijke historie van Antwerpen tot leven, en na een uitgebreide lunch gaat het culturele avontuur verder met een boeiend spel. Een perfecte mix van educatie, plezier en teambuilding voor een onvergetelijke ervaring.

Ontdek de mol Antwerpen bedrijfsuitje

Ontdek de Mol Antwerpen

Bij “Ontdek de Mol in Antwerpen” is niemand te vertrouwen! Dit actieve bedrijfsuitje draait om teambuilding, samenwerking en het ontmaskeren van de Mol. Elke deelnemer is verdacht, en het is aan het team om zoveel mogelijk geld voor de pot te verzamelen terwijl de Mol probeert te saboteren. Spanning en strategie voeren de boventoon tijdens dit zinderende teamuitje in het prachtige oude centrum van Antwerpen. Lukt het jou en je teamgenoten om de Mol te ontmaskeren en met de prijzen naar huis te gaan?

Escape City personeelsuitje Antwerpen

Escape city Antwerpen

Voor een spannende uitdaging kies je “Escape City Antwerpen”. Verdeeld in teams ga je op pad door de prachtige stad, waarbij je clues en codes moet vinden om te ontsnappen uit de historische binnenstad. Met een denkbeeldige cirkel en een ‘No Go Area’ is samenwerking en communicatie essentieel. De tablet leidt je langs interessante plekken, maar blijf alert – de tijd tikt! Dit actieve bedrijfsuitje biedt een perfecte mix van spanning, teambuilding en de schoonheid van Antwerpen. Durven jij en je collega’s de uitdaging aan?

Duik in de magie van gezellige teamuitjes in Antwerpen 2024! Van het oplossen van moordmysteries tot cultureel genieten en het ontmaskeren van de Mol – Antwerpen biedt een perfecte mix van plezier, spanning en teambuilding. Sluit af met een uitdagende ontsnapping uit de historische binnenstad. Ervaar de charme van de stad in een uniek teamavontuur dat zorgt voor onvergetelijke momenten met je collega’s.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen