RIB Varen en Moordspel Flikken Antwerpen

» Uitje » Rib-varen-en-moordspel-flikken-antwerpen

actief arrangement sportief

Tijdens dit dag arrangement in Antwerpen suis je met hoge snelheid samen met je collega’s door de Schelde in een RIB. De afkorting RIB staat voor Rigid Inflatable Boat. Dat zijn stevige boten die normaal worden gebruikt door de kustwacht, de politie, de brandweer en voor de offshore. De boten bereiken snelheden van tussen de 80 en 100 kilometer per uur. Nadat jullie de wind over de bol hebben gehad en helemaal fris zijn staat het tweede deel van dit bedrijfsuitje in Antwerpen op het programma: een moord oplossen! 

Inclusief

  • RIB varen gedurende 30 minuten (10 personen per boot)
  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen
  • Prijs voor het winnende team
Prijs & Details

Vanaf 25 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

0032 – 38 08 42 28

Stuur ons een bericht

Dag arrangement RIB varen en Moordspel Flikken Antwerpen

Een complexe zaak: de prostituee Candy Rodriguez is vermoord en er zijn nogal wat vragen waar de Antwerpse recherche mee worstelt. Gelukkig zijn jij en je collega’s als speciale eenheden ingevlogen om deze zaak op te lossen. Haar lichaam is gevonden in de Schelde. De recherche heeft een viertal verdachten in het vizier die allemaal een motief hebben: dat zijn haar huisbaas, haar laatste klant, een nog onbekende man en een buurvrouw. Er is een wirwar van raadsels en vraagstukken die opgelost moeten worden. Het geld van Candy is verdwenen. Waar is het geld gebleven en was dat geld wel van haar? Welke banden onderhield Candy en hoe verhouden die banden zich tot de verdachten? Wat speelde zich af in haar laatste uren? Wie heeft Candy recentelijk nog gesproken? Zit de recherche op het juiste spoor? 

Kortom, het is een kluwen van mysteries die uit de knoop gehaald moet worden. De zaak groeit de Antwerpse recherche boven het hoofd en daarom zijn jij en je collega’s ingehuurd om deze tragische geschiedenis tot op de bodem uit te zoeken.

De deelnemers worden welkom geheten in een horecalocatie in de mooie, oude binnenstad van Scheldestad Antwerpen. Zodra de teams geformeerd zijn zal de rechercheur van Politiebureau Antwerpen-Centrum de casus uitleggen. Jij en je teamgenoten krijgen de opdrachten die volbracht moeten worden om tot de oplossing van deze ingewikkelde zaak te komen. Zodra alles duidelijk is gaan we beginnen. Jij en je collega’s gaan als echte Antwerpse flikken de stad in om deze zaak op te lossen. Het team dat dit onderzoek als eerste weet op te lossen, wordt natuurlijk gehuldigd en beloond met een prijs en natuurlijk de eeuwige roem!

Offerteaanvraag

Dit spannende bedrijfsuitje in Antwerpen is geheel op maat samen te stellen. Zo kun je de dag ook uitbreiden met bijvoorbeeld een lunch of een diner. Alle wensen zijn bespreekbaar. Heb je interesse in dit actieve en spannende uitje? Neem dan contact op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.  

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • RIB varen gedurende 30 minuten (10 personen per boot)
  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen
  • Prijs voor het winnende team
Prijs & Details

Vanaf 25 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

0032 – 38 08 42 28

Stuur ons een bericht

8.3
Reviews 400 beoordelingen klanten vertellen